Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2007, 01:29   #2491
MasterTusk
Użytkownik Forum

MasterTusk's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dziwack Pokaż post
Wiem, że troszkę pomieszam w opowieściach o MinoMagu, ale mam pewne informacje. To zaczyna nabierać sensu. A mianowicie, to słyszałem legendę o 'magicznych drzwiach' z MinoMagiem w komnacie. Słyszałem, że trzeba zebrać ciała niektórych potworów (chyba troll, orc, wolf oraz minos) i złożyć je na podziemnych grobach (wejście koło orców spearmanów) pilnowanych przez skeletony, w odpowiedniej kolejności, której nie znam ale podobno z krwi tych potworów ma złożyć się klucz, który pasuje do drzwi z MinoMagiem. Żadna magia nie otworzy tych drzwi, bo nikt na Rooku nie umie czarować, a poza tym, to dlaczego są te podziemne groby, jak nie w celu złożenia tam ciał potworów?? Znowu dobrze wykonana robota Podejrzewam, że gdy pokona się MinoMaga i wejdzie się do dalszych komnat, to znajdzie się tam teleport prowadzący do Spike Sworda. Ma sens?? Ma!
Serdecznie proszę o ocenę mojego posta i proszę o wyrozumiałość, bowiem mam 12 lat
To, ze masz 12 lat nie znaczy ze mozesz plesc glupoty(taka uwaga przydatna na przyszłosc).Co do ortografii - smiac mi sie teraz chce z tych wszystkich kozaków co 'wjedzą wjęcej' i mają po 15-16lat, a tu 12latek ich wyprzedza

Jesli chodzi o tą 'teorię' to jest ona wymysłem gracza, mijająca się z rzeczywistym questem(o ile takowy istnieje)
MasterTusk jest offline   Odpowiedz z Cytatem