Uchyle wam troche kulisów tego pseudo konkursu:
Każdy kto umie obserwować i wyciągać wnioski szybko zauważy, że do następnej rundy wcale nie przeszły najlepsze prace...
Jedyną na prawde dobrą i wyróżniającą się pracą która przeszła dalej jest rycerz Kalasantego. Reszta to zwykłe pospólstwo, nie wspominając o em0 który dał kompletnego shita, na którego najchętniej bym sie zbełtał. Nie trzeba sie nawet przyglądać by zobaczyć że outfit od em0 nie osiąga minimalnej ilości wymaganych pozycji, taka praca powinna być automatycznie zdyskwalifikowana...
Z tego co ja wiem (a źródła mam dobre) to Speed na chama wpychał swoich kolegów i narzucał swoje zdanie reszcie jurorów, a sam Thor to nawet za bardzo sie nie wypowiadał (wybacz stary jestem tu by ujawnić prawde). Jedyną pracą która znalazła sie tam dlatego że jest dobra to rycerz by Kalasanty.
Poza tym słyszałem też że kolega Speed chciał przepchać Szufiego i Szlaje, jednag Sezu widząc że ich prace to zwykłe plagiaty jego Assasin Creeda zablokował ich kandydatury.
Moje pytanie brzmi:
Czy to konkurs na najlepszy outfit, czy na najlepszego kolege Sir Speeda?
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7
Mój Deviant
Ostatnio edytowany przez Drakon - 24-11-2007 o 12:51.
|