Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2007, 12:13   #29
Drakon
Użytkownik Forum

Drakon's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Wszedzie
Drakon ma numer GG 3812510 Drakon ma login Tlenu drakon91@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Kryteria:
1. Outfit musi zawierać 12 pozycji.
2. Dowolna tematyka.
3. Nie mogą być to wielkie lub maluteńkie Outfity.
To byly jedyne trzy warunki jakie podałeś, z tego co ja widze to sporo prac je spełniło i nie przeszły, a taki sobie emo nie zrobił 12 pozycji ale przeszedł dalej. A ty mi gadasz że przeszły tylko teo co spełniły warunki...
Cytuj:
Będziemy oceniać:
1. Estetyka
2. Pomysł
3. Wykonanie
4. Ogólne wrażenie
Nie było żadnej mowy o tym że praca nie może być sklejką, ale pomine to. Poza tym nie ma pracy która nie jest sklejką, bo nie ma pracy która by była od 0 robiona przez autora:
- Pierwsza praca pietrzuski, która jak mówił Sez spodobała ci sie tak bardzo, że sam ją wsadziłęś mimo jego protestów, jest w gruncie rzeczy zwykłym wizardem z kapurem huntera.
- Pierwsza praca omegi to summoner z dodanymi pędzlem kilkoma ladnymi kolorami, okropnioe wyglądającym mieczem i nieestetycznie powyginanymi kończynami.
Druga to zlepek 2 outów z dodanym addonem kapelusza (mimo to uważam ze jest łądny, ale nie o to chodzi)
- Praca emo to zlepek 2 outów z dorysowanymi w pantcie paroma gówienkami które tylko psują efekt.
- Praca Kalasantego to slepek peleryny CMa, przyciemnionego tułowia Warriora, przyciemnionego i lekko zmienionego hełmu knighta z kucem od barbariana. Jest to poprostu sklejka kilku outów tylko troche bardziej wypasiona.

A co do dziwienia sie:
Dziwie sie bo jest czemu, poza tym nie tylko ja sie dziwie, co jest sporym dowodem na to że coś tu sie dzieje nie tak.

Przyznaj sie szczerze że przepychasz poprostu swoich kumpli, bo nawet sam Sezu mi sie na to przyznał. Jak ktos nie wierzy to chętnie udostępnie mu moją rozmowe z Sezem przez gg.

100 Anni Inter!!

Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7

Mój Deviant
Drakon jest offline