Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2007, 12:40   #488
Elevo
Użytkownik Forum

Elevo's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
Elevo ma numer GG 6310540
Domyślny

Heh lol hih...ale żem jestem zły na samego siebie ;/ Czemu jestem taki durny, głupi, leniwy (najbardziej trafne słowo)? To są pytania retoryczne bez odpowiedzi xd. Tak sie na siebie wkurzyłem, że muszę dać nowego parta, bo sam sobie zadaje obrażenia psychiczne ;/ (Takie jakie zadawałby Dragon Sorcowi z 15 levelem -w zaokrągleniu) Pewnie zapytacie: "Kiedy go dasz?" Odpowiedź jest trudna: Dziś!
Jeżeli jednak nie dziś, to jutro, ale raczej dziś, bo już zacząłem nad nim prace. Oto małe przedstawienie tematu kolejnego partu:

A żeby was bardziej dobić, że znów Elevo kontynuuje tego Fake'a, to powiem, iż mam pomysły do kolejnych części (tych po tej, która możliwie dziś będzie). Tak wiem, gadałem wiele razy coś w takich stylach, i nic ;/ Postaram się to naprawić jak tylko będę mógł. Ale powiem wam jeszcze coś: Nie mam zamiaru w najbliższym czasie kończyć z tym Fake, nawet jeżeli będę robił nowy part na rok...oczywiście tego nie chce, chce dawać jak najczęściej ;d Dobra, skończyłem mój jakże nieinteligentny post xd
We are Noobs
They are Noobs
All the people are Noobs
And This fact is cool xP

Ostatnio edytowany przez Elevo - 24-11-2007 o 15:34.
Elevo jest offline   Odpowiedz z Cytatem