Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2007, 16:54   #7153
Floxy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xanti Pokaż post
Nie bronie, zrezygnowałem z pozycji tutora tydzień temu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xanti Pokaż post
Ludzie popełniają błedy. Poza tym zapytalem o to na tutor channel by się upewnić.
Odpowiedz byla jednoznaczna - NIE JEST.
Baa.. któryś ST zareportował ciebie na forum.
Sam sobie zaprzeczasz. Post napisany przez Arcesho był 19.11.2007 16:32:54. Ty piszesz, że zrezygnowałeś z pozycji tutora tydzień temu czyli 16.11.2007. Nie byłoby w tym nic dziwnego poza tym, że pytałeś się na Tutor Channel o ten supported fansite - ale przecież nie byłeś już Tutorem! Tzn, że znowu kłamiesz a może dzielisz z kimś jeszcze inne konto?(z tutorem) ;d
A najlepsze jest to, że zostałeś usunięty z pozycji Tutora a nie tak jak mówisz "zrezygnowałem". Jakoś tak sie składa, że minął miesiąc odkąd stałeś się Tutorem a jak wiadomo: miesiąc z brakiem aktywności jako Tutor powoduje utratę pozycji

Cytuj:
Nie bylem na swoim CPU, screen wrzucilem pierwszy lepszy.
Tak, na pewno nie byłeś na swoim "CPU" (a może jednak PC?lol).
Wcześniej jakoś pisałeś że to "tylko podmienione hexy w 5min" a teraz już, że to nie Twój "CPU" xD

Cytuj:
Zdenerwowalem sie jak zabito kolegę przy uzyciu NG, stąd te posty o cheatingu >.>
Agroki wraz ze swoimi kolegami z Nazgul też pkują przy użyciu ***********. Nie raz się tym chwalił, więc nie miej teraz żalu, że BB używa podobnych sposobów.

Cytuj:
Ludzie popełniają błedy. Poza tym zapytalem o to na tutor channel by się upewnić.
Odpowiedz byla jednoznaczna - NIE JEST.
Baa.. któryś ST zareportował ciebie na forum.
O tak, zostałem zreportowany, i co? NIC! Wiesz co to jest DOMENA? Dla Twojej informacji to cała domena Tibia.pl jest jako fansite i bez różnicy czy linkiem jest "zhackujetwojepsety.tibia.pl" czy też "forum.tibia.pl" - TO JEST SUPPORTED FANSITE.

PS. Też nie chce prowadzić wojny na forum ale niestety nie mogę wytrzymać jak widzę niektóre Twoje posty. W końcu nie wytrzymałem. I nie skończę dopóki dopóty nie zaczniesz swojego "najeżdżania" na inne osoby pokrywać jakimiś dowodami, a nie puste słowa

Fotka (ofc, nie moja) :
Floxy jest offline   Odpowiedz z Cytatem