Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2007, 03:59   #512
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Violent Pokaż post
@Olorion

Jebany nob :S "dragon tarcza" mowisz? :S daje dyche ze jestes gruby, brzydki i nie masz ziomkow w rl :S pewnie cie bija a ty swoja flustracje wyladowujesz w tibii :S! masakra... zal mi cie ;S! lizesz dupe jebanym swe i myslisz ze jestes fajny :S! GL&HF
Nom, jestem gruby brzydki nie mam znajomych.

Anyway, odpisuje teraz bo dopiero wrocilem od dziewczyny, gruby raczej nie jestem, a biorac pod uwage ze zdobylem 4 lata temu wice mistrzostwo polski w kosza z prokomem, albo 3 lata temu bylem mistrzem wojewodztwa pomorskiego w biegach przelajowych to chyba nie znaczy ze nie jestem w jakis sposob wysportowany. Mam shitload friendow w rel, a pl zabijam tylko po to zeby sie troche zabawic ich kosztem, bo tbh gowno mnie obchodzi to ze spedzil 4 godziny botujac na chakoyach zeby zdobyc dsmke, albo 5 godzin na zolwikach zeby wbic lew.

Anyway, to wlasnie ty wygladasz mi na mega pl nerda, dla ktorego ta gra jest wszystkim i zalamalby sie, gdyby ktos go ubil. Pewnie bys chodzil smutny przez kilka dni, pyskowal do starych, bo tbh to pewnie u nich mieszkasz panie "dorosly".

W zyciu nie lizalem dupy swe, walczylem przeciwko nim chyba w 10 wojnach, raz bylo dobrze, raz zle. Ofc, trudno wam sobie wyobrazic, ze ktos moze byc przyjacielem/kolega dla jakiegos nobza, taylora etc. bez lizania dupy, ale to jest na serio mozliwe. A takimi ludzmi jak wy gardze, gowno mnie obchodzi "sprawa narodowa" wsrod tibijczykow. Skoro jestescie gownem i nie potraficie wykorzystac waszej szansy, np nie joineliscie sobie do glidii shonne jak byla wojna, to to jest wasza wina ze moge was wykorzystywac jak tylko mi sie podoba.

Btw, "noob", a nie "nob", i chyba wlasnie przegrales 10 zeta ;P

I btw, jakbys chcial sie posmiac z mojej twarzy etc to masz tutaj dokladny odnosnik, eeeeeeeeeeeeeeeehhh O TUTAJ

Cya, nerdziku. Mam nadzieje ze sie nie obrazisz za to, ze bedziesz nastepnym targetem
Olorion. jest offline   Odpowiedz z Cytatem