Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2007, 11:26   #30
Sevjij
Użytkownik Forum

Sevjij's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2005

Domyślny

A propos biegania z knightami:
Strong haste i haste .. i gdzie tu knighty mają szanse gonić sorka ?
Pozatym .. 550 hp z granów ? No to 2x100 ek i kupa szczęścia.

Poza tym wszyscy pomijamy dysproporcję mocy w lvlach .. >100 wszystko jest w miarę ok... ale poniżej ?

3x50 knight może posmyrać 50 sorca.
Po update 50 sorc będzie mógł ubić 3x50 knight bez mrugnięcia okiem.

A na 30 lvlach ? Sprawa jeszcze prostsza Knight leczy się jak na life fluidach z rooka, sorc dobiega do swej ofiary wali 5x strike i knight znika po 5 turze, a na sdkach to już w ogóle ..

Tak więc najpierw obrazili sorków, którzy mimo wszystko się przystosowali i grają normalnie a teraz napiszą skrypt
if ('vocation') == ("%Knight%")
delete();
else
return(0);

(To taka parodia programowa pisana tylko przy użyciu angielskich słówek i nawiązań do języków programowania)

Teraz możemy przyjrzeć się bliżej jednej sprawie, skoro wprowadzono strike na odległość to jak będzie wyglądać expienie na demcach ?
Logujesz 100 knighta na mc bot i w 5 sorków 60 lvl lejesz za darmo demki .. (piękna wizja nie ..)

a teraz edycja dla pewnego pana :
Cytuj:
Mnie szlag trafił jak to przeczytałem. Sory, ale taka prawda.
Skoro ty na 85 LVL bijesz w ludzia po 100+ z War Axeto albo masz skille 50/50, albo ja nie wiem jak to zrobiłeś, ja testowałem 60 EK i na skillach 70/70 z BS'a wchodziło mi po 100+.
Ja miałem na tym knighcie 84/79 skille więc nie wyskakuj mnie z swoimi 70/70. Po prostu po dodaniu żywiołu do broni spada jej normalny dmg ..

Ostatnio edytowany przez Sevjij - 25-11-2007 o 12:57. Powód: dopisek dla "krytyka"
Sevjij jest offline