Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2007, 11:56   #5071
Sir Nunel
Zbanowany

Sir Nunel's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Olkusz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nunelek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 31
Skille: 79.69
Poziom mag.: 12
Domyślny

Eno bez kitu, sa tu fotki bez przesady, ja jestem tego przykladem ^.- znajdzcie posta gdzie niedal bym fotki

Poprostu popatrzcie na siebie mowicie ze temat syf ble ble ble, a co sami robicie ? Kazdy wytyka kazdego palcami a sam robi to samo! Wiec PROSZE WAS DO CHOLERKI jasnej zamknijcie sie i niepiszcie postow z bluzganiem kogos bo sami siebie osmieszacie.

No bo jak mowie daje zawsze fote

Dzisiaj moze 99 ^.- jak sie udo!

Edit:
Zalewiku kochany, pop 1sze ksiazka to nie "Pan Tadeusz", wiedzial bys to gdybys uczeszczal moze do szkoly bylo to z ksiazki "Tadeusz" a to jest gigantyczna roznica bo "Tadeusza napisala E. Orzeszkowa a "Pana Tadeusza" napisal A. Mickiewicz, to bylo tytulem wyjasnienia. Po drugie gdzie JA napisalem ze sie dziwie ze mnie ktos wyzywa ;>? po 3 NIE KAZE tylko pytalem czy nick ten niejest nielegalny ^.- roznica nie? Baa oka ale mam prosbe skoncz, bo niechce mi sie pisac dalej takich durnych postow do "durnych" osob. Widac nic Cie nienauczylo to ze usunieto Twojego posta "poprzedniego" pewno byl durny to co sie dziwic. End. Prosze tylko niepisz nic wiecej, wiem ze jestem taki sraki owaki, zlodziej, zabojca itp itd.

Edit:
Atimcia, roks propozycja :d bardzo mi sie podoba bedzie fajnowo w tedy, tylko dotrzymaj danego slowa.

Ostatnio edytowany przez Sir Nunel - 25-11-2007 o 13:03.
Sir Nunel jest offline   Odpowiedz z Cytatem