Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2007, 15:10   #17
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nadrill Pokaż post
Dowody.
Assassin's Creed

Cytuj:
Pracuje, ale dalej nic. Tak więc aktualni posiadacze Xboxa mają rosyjską ruletkę, czy nie wypadnie na nich ROD...
Lepiej to niż ignorowanie problemu przez Sony.

Cytuj:
Plej 2 ma bebechy o równowartości kompa za 200 zł(no, nie licząc 128-bitowego procka), a God of War 2 wygląda lepiej niż większość gier akcji na PC.
DDDDDD

Cytuj:
Hm... I co z tego? To, że LIVE był pierwszy, oznacza, że jest najlepszy?
Poważnym plusem jest darmowa gra przez Neta, a nie przeglądarka WWW. Oj, coś mało obiektywnie...
To jest opinia, jak sama nazwa wskazuje, nie ma nic wspólnego z obiektywnością. Jeżeli będziesz chciał coś obiektywnego, to poczytaj sobie prace z GUS, a nie posty na forach.

Cytuj:
Obydwie gierki są naprawdę fajne. Z tym, że w Resistance grałem na PS3, a w Gears of War gram aktualnie na PC.
Resistance mnie w ogóle nie wciągnął, za to GoW tak i to nadal jest subiektywna opinia.

Cytuj:
Nawet jeśli... Co z tego. Jakoś się od tego nie psuje. Może wpiszesz na YT "Ring of Death", zobaczymy, ile znajdziemy złośliwości na temat 360.
Już wyżej komentowałem. Zresztą, Sony zadbało o to by PS3 miało też swoje czerwone światełko. Statystyki jednak są gorsze dla Sony niż dla M$, ale to akurat może być spowodowane tym, że X jest dłużej na rynku i zdołano część usterek naprawić.

Cytuj:
Jeśli wierzysz, że smaży na komponentach PS3, to gratuluję.
TAK! DZIESIĘĆ RAZY! Wierzę jeszcze w Nibiru i małe zielone ludziki.

Cytuj:
Obydwie konsole są głośne? Błehehe, czy Ty w ogóle słyszałeś PS3?
Nawet na standach w Empiku, gdzie jest głośno słychać tą kosiarkę, ziomek ;-)

Cytuj:
Jeśli ktoś chce pograć czasem po sieci, to bierze PS3, gdzie nie trzeba wydawać 120 zł na rok za dostęp do gry online.
Rozumiem, że na PS3 nie można sobie po prostu 'pograć'? A to ciekawe.
Ano można, ale z mniejszą biblioteką gier, bo nie każdego stać na zapłacenie za PS3 z możliwością odpalania tytułów z PS2, jak biedniejsza wersja kosztuje dużo mniej.

@down: Czytałem komenty, to była humorystyczna wstawka, zresztą słyszałem o tym filmie a go dopiero znalazłem i zedytowałem posta. Specjalnie nie napisałem, że to grill ale wybaczcie mi ludzie plz!!!!11oneoe

Ostatnio edytowany przez Ryłek - 25-11-2007 o 15:40.
Ryłek jest offline   Odpowiedz z Cytatem