Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2007, 16:58   #140
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Daniel0012 Pokaż post
witaam Widze ze posiadasz ms wiec chcialem sie zapytac odnosnie tej ekonomi Posiadam 45 ed z softami i 38 rp ze skilem 82 Co bedzie lepsze/korzystniejsze dla mnie po upku .Ktora postac wybrac??
a z kąd my mamy wiedziec? jeszcze nie bylo upa, a pozatym nie wiem co rozumiesz przez slowo "korzystniejsze"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez anaman Pokaż post
Przepraszam, że cytuję z 1 strony leczy starałem sie czytać od początku i nie mogłem sie powstrzymać.
Kolego.
Widzę, że na graniu Knightem się znasz, ale jeżeli chodzi o paladyna to nie masz zielonego pojęcia. 40 rs na 2h zgodzę sie(jeżeli masz farta ;p), ale kiedy nie używa sie UHow, tylko manasy i nie siedzi sie na 1x respie, to trochę tych manasow schodzi.... nieraz po 4 bp na hunta.
zżera mnie ciekawosc na jakim huncie ci 4bp mf schodza, bo takim przykładowym 50 rp można wbijac 50k/h przy kosztach prawie zerowych, z ogromnym plusem, co dla sorca a nawet knight jest abstrakcją
Cytuj:
Wiec, proszę cie nie pisz takich glupot na forum, bo dzieci sie naczytają i na dragi bez manasow będą łazić xD.
oby...