Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2007, 22:53   #19
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PanKracy Pokaż post
I właśnie przez takich skurwysynów świat jest jaki jest. To że nie obchodzi cie nic poza własną dupą, nie usprawiedliwia cie do pisania takich głupot. Jesteś osobą która ma klapki na oczach i próbujesz zagłuszyć prawde tępymi nieuzasadnionymi tekstami ala moherowe berety. Weź człowieku odejdź od komputera i zacznij chodzić do szkoły. Zrób coś dla tego świata dobrego, bo narazie tylko mu szkodzisz. Można by rzec: "Jaki kto dla zwierząt, taki dla ludzi". Rest in peace
To, że twoim zdaniem futra ze zwierząt powinny być zastąpione nie usprawiedliwia Cię, do pisania takich głupot. Człowieku weź odejdź od komputera i idź zbawiać świat, a nie męczysz nas takimi bzdurami.
Czy ty sobie wyobrażasz, te biedne, smutne, zapłakane oczęta milionerów, kiedy zabierze im się te drogie futra i założy na garba syntetyki! Wyobrażasz to sobie! No, powiedz! Pomyślałeś o tych biednych, nikogo nie krzywdzących nowobogackich, którzy pracowali całe zycie, żeby zarobić na takie futerko i poszpanować nim na mszy w niedziele, no komu to przeszkadza?! I co zachciało sie zbawiania świata...

A tak na poważnie, to nie za bardzo mogę się wypowiedzieć na ten temat, bo nie mam doświadczenia z noszenia takiej odzieży. Na zimę nosze taką kurtkę z białym puchem w środku, wiecie

Ale co wam powiem, to wam powiem! Nie ma to jak nosić w kieszeni portfelik z prawdziwej skóry, nie z jakiegoś taniego plastiku! To jest uczucie, którego żadnym syntetykiem się nie zastąpi!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Murdock Pokaż post
Em, no wiesz wkoncu to dzial "O wszystkim i o niczym" . Osobiscie nie mam o tym zadania.
Cytuj:
Temat skasowany przez Dr. Omader
Powód: Ostatnio jak patrzyłem na tibia.pl to byliśmy stroną o Tibii...
Glacial jest offline   Odpowiedz z Cytatem