@Up.
Jestes noobem, to po pierwsze.
A myslisz ze "BR"udas powie Ci że robi z nami wojnę dla zabawy? Niech da dowody że tak było. Do tego Br jeżeli coś mieli to do, Maffubu, Domaszerra i jakiś tam jeszcze, gdybym nie chciał, po prostu nie wszedłbym do wojny i siedział spokojnie w EOD bez dochodzenia do war. Połowa z nich była i jest nadal moimi "bro", wojna to wojna, jestem w niej bo nie opuszczę swoich przyjaciół, cieszę się że moge z nimi walczyć. Mój czas w Tibii po 5 latach i tak dobiega końca. Sprawię że ludzie zapamiętają mnie na długo co widać po zainteresowaniu po pierwszym battle.
@Mahnahmuhnah
Uwierz, walczyłem w wojnach, wiem że takie coś, co robimy teraz jest najbardziej męczące. Psychicznie się pada. Expiąc z otwartymi VIpami, exivując kazdego zalogowanego wroga, nie robienia skulla, bacia się użycia gfb by przypadkowo nie zrobić PZta. Bania się gdy na TSie ktoś krzyknie "Masslog", oraz myślenia "byle to tylko nie był masslog na mnie". Do tego jak wiadomo, na Xantera w Awaken, Fox i tym bardziej gildii Cadela 95% ludzi expiło głownie przy użyciu bota co jest w wojnie oczywiście nie możliwe. Ręcznie nie mają ani chęci, ani czasu. Pieniądze także nam się nie skonczą. Już wkrótce, gdy fragi będą sięgać liczby 30, pierwszy uczestnicy wojny wysiądą i zaczną się paymenty. 2 sprawa, Awaken jest zbyt duże. Z battle na battle ta gildia się wykruszy, ludzie tam nie trawią się nawzajem.
Każdy o tym wie. To tylko kwestia czasu kiedy strony się zmienią.
**15:45 Adii Getes [147]: 08:24 Ferks: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 17043674 gold.
Ostatnio edytowany przez AdiiYeaH - 25-11-2007 o 23:18.
|