Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2007, 13:01   #1320
HIHOHAHO
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 06 2006

Imię: M&M :)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 181
Poziom mag.: 78
Domyślny

Cytuj:
Niepiamietasz kiedy byles w gildi grales po 15h dziennie, wiele razy pytalem czy sharujesz... do tego sam przyznales sie ze uzywales bota. Wiec po co piszesz tu te brednie. Zawsze Cie lubilem ale tego zachowania teraz nie rozumiem. Zanim kogos bezpodstawinie oskarżysz spójrz sam na siebie.
no i co ze gralem po 15h dziennie ? - nie sharuje i nie sharowalem - brzydze sie tymi ktorzy sharuja ( np loony )

nigdy nie przyznalem ze uzywam boota - tylko kiedys odnosnie wyspolnej wyprawy na wrl wspomnialem ze jest boot na niewidzialnosc ( nic wiecej )
za to Ty odjebales DHQ na boocie ( jest w tym watku scren z tego DHQ - Ty kreciles )

nie rozumiesz mojego zachowania ? - juz wyzej napisalem - masz co najmniej jednego leszcza nooba i zlodzieja w gildi

niech odda kase tym ktorych okradl ( mowie o tym poi - z ktorego gwiazdka choch zdupila po 2 tronach i kasy nie oddala )

noob uciekl nawet run nie zostawil Setowi - 2 next trony robilismy " na oparach - zbieranina " wreszcie padl Szu bo nie bylo nikogo kto by za nim wszedl w TP - bo nie bylo z czym ( Deli wtedy tez padl )

nie mam zamiaru sie bawic w przepychanki i pierdolenie - temat jest prosty - ludzie zostali oszukani na POI - kto robil to POI pewnie juz wiesz.

Edit: jesli jako lider masz w dupie naprawienie tej kwesti to oki - wiecej sie nie odezwe

( gdy odchodzilem z choch napisalem - odkad nie ma Eboola to tu za duzo noobow sie zadomowilo - mam gdzies byc w gildi z noobami ) ( oczywiscie nie caly choch jest "zepsute" )

Ostatnio edytowany przez HIHOHAHO - 26-11-2007 o 13:20.
HIHOHAHO jest offline   Odpowiedz z Cytatem