Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August
@Knak -.-
Poco ty tutaj piszesz? ty o wojnie wiesz najwiecej juz wyjebali cie z 2 serverow, na 3 poskladaly cie nooby. Skoro vu jest takimi noobami to czemu juz niegrasz na nebuli? Przeciez jestes pro masta evul fajter.
@all
Co do opena, kazy widzial jak bylo zoragnizowane LH, a jak VU bylismy rozbici po calym edron, ale niepisze zeby sie usprawiedliwac. Tylko chcialbym uciszyc panow ktorzy tak sie jaraja nasza porazka, fakt dostalismy 10:1 no i? Mowicie, ze My uciekamy?! A odpowiedzcie na pytanie czy kiedys jak ktos od was padl wrocil na pole walki? VU nawet jak zaczelo przegrywac nie poddalo sie starali sie, kaytek mial cieplo na klacie nieprawdaz? Zabraklo poprostu mocy sd itp. Chodz nie ujmuje wam waszej pomyslowosci i gratuluje wygranej bitwy, ale to dopiero 1 bitwa dla was, przymniec wam pogromy typu 20:1 dla VU na vdl, 14~:1 na edron? ktos z was wrocil po detce? Jesli tak to poprawcie bo ja nigdy niezauwazylem, wiec niepiszcie ze to my uciekamy itp, tylko zrobcie rachunek sumienia i policzice ile razy wy daliscie loga, x loga podczas gdy wasi ludzie padali.
Pozdrawiam i czekam na rozwoj wydarzen ;]
|
O wojnie wiem napewno wiecej od ciebie, tego jestem pewny. Gdyby nie te wszystkie aimboty, siedzial bys teraz na innym serverze. I wcale nie zaluje, ze zostalem wyjebany z nebuli, bo nie musze sie klocic na codzien z takimi jebanymi idiotami jak ty i twoja gildia.
Tak, zabili mnie na obsidii? No i co? Padlem pierwszy raz, biorac udzial w 4 wojnie juz chyba od kad gram tam. Szkoda tylko, ze nie widzialem jak mnie zabijal ktos kogo wyjebalismy z servera, bo nie ma innego sposobu niz pingowanie.
Name: Dorpaz
Nov 20 2007, 22:26:25 CET Killed at Level 177 by Saaik
and by Tamous
Name: Orco Gitu
Nov 20 2007, 23:04:52 CET Killed at Level 144 by Ripplah
and by Kiem'Pim
Name: Pephy
Nov 06 2007, 12:25:40 CET Killed at Level 146 by Tihi Prle
Name: Duba'Evil
Nov 06 2007, 10:39:19 CET Killed at Level 121 by Tihi Prle
Name: Ashanus
Nov 06 2007, 00:46:44 CET Killed at Level 100 by Musowezit
Name: Morindel Angelo
Nov 06 2007, 10:18:21 CET Killed at Level 77 by Sir Miczos
and by Blade Winon
Name: Waldorio
Nov 22 2007, 19:23:15 CET Killed at Level 153 by Fifflah
Szkoda tylko,, ze dla kazdego typa, ktory padl od pingowania, byl bys szmata po spotkaniu na sorcu 1 vs 1 na tibii 7.6
Taki jestes cwany, bodostales server w prezencie, wygrywajac wojne z 8 ludzmi na TSie, ktorzy zgromadzaja 20 osob raz na tydzien, gdy wy mieliscie full team przerz 80% wojny. <smiech>
Nie musisz mi "jechac", bo taki pajac jak ty mi nie ublizy, sam sobie szkode robisz w rl grajac non stop w ta gre, ktora coraz bardziej zostaje niszczona.