Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2007, 07:38   #1328
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Jakiej aferze z PoI?? Gdybyśmy nie mogli wtedy przetestować PoI, to quest na normalnych serwerach byłby "zbugowany" (2 poważne błędy były na TS).
Owszem, ale:
Cytuj:
Quest Pits of Inferno jest jednym z najdłuższych i najtrudniejszych questow jakie aktualnie znajdują się w Tibii. Pierwszy team który go wykonał stosunkowo łatwo przebrnął przez tą piekielną otchłań i zdobył nagrody. Przypuszczam jednak, że nie obyło sie w tym, jak i w kolejnych próbach podbicia piekieł bez swego rodzaju quest spoilingu. Jak wiemy z Test Serwera na masową skalę wypływały przecieki. Nie dało to jednak wszystkim w równym stopniu możliwości aby wykonać ten quest. Wszyscy ci którzy nie byli zaproszeni na test serwer mogą czuć się pokrzywdzeni w związku z tym, że inni za darmo, bez utraty cennych tibijskich monet, doświadczenia, wyposażenia mogli odkryć ten quest.
Cytuj:
olucja bardzo szybko ukazała się powszechnie dostępna w Internecie, co pozwala na organizowanie ‘masówek’ czyli płatnych questów gdzie duża ekipa gwarantuje innym przejście questa za odpowiednią opłatą.
Cytuj:
Tutorzy byli zobligowani do zachowania tajemnicy, ale widać jak wyszło. Ufanie rzeszy 1200 osób to jednak lekka przesada. Oczywiście spodziewano sie przecieków, ale ich skala zawiodła wiele osób które włożyły wysiłek w stworzenie nowych terenów i questów.
blablabla, blablabla ;P
Mam nadzieje, że pokazałem o co mi chodzi

Cytuj:
Heh jak dla mnie to nowe update to wielkie G!!! Powinni magom zwrócić ich siłe i tes strzały w runach zmienić a nie żadne większe potiony, żywioły itp. wreszcie będzie coś takiego
Prosta zasada - nie pasuje - nie graj.
Grasz to nie stękaj
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline