Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2003, 02:20   #57
Quackor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2003

Quackor ma numer GG 1582946
Domyślny

Ale marudzicie. Z treningiem będzie spokój, bo przecież nie zabijacie się chyba podczas treningu, prawda?!?

Co do rookowania kogoś za złodziejstwo czy inne przewinienia to pomyślcie chwilę... Rookowanie kogoś to rzecz za którą powinno się dostawać bana. Do najgorsza kara jaką jeden gracz może wymierzyć drugiemu i moim zdaniem nikt tak naprawde nie ma prawa jej wykonywać. Nie mówię że nie ma ludzi którzy na nią zasługują, ale takimi przypadkami powinni zająć się GM i zastosować odpowiednie bany.

Cały system ma jeszcze sporo niejasności i wydaje mi się że troche niepotrzebnie tak się tym przejmujecie. Prawdziwą wartość tego update'u poznamy i tak dopiero w praktyce.

Osobiście nie podoba mi się on z jednej przyczyny - ujmuje grze realizmu. Nie będzie chichyc zabójców i graczy z podwójnymi obliczami
Rozumiem jednak że w świecie w którym nie ma działającego systemu prawnego konieczne są tego typu zabiegi.

Jedna rzecz w tym całym poście nie podoba mi się za to wogóle Nowe wyglądy postaci tylko dla pacc
Quackor jest offline