Temat: Tibia Rules
Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2007, 16:13   #192
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Odnośnie Pana wytłumaczenia pierwszego bana uważam że nie powinno mieć miejsca wydawanie wyroku przez gm-a na zasadzie "chyba ma dwa konta odpalone ".Gamemaster ma to wiedzieć napewno i dopiero wtedy zbanować postać.Dlaczego MY gracze mamy odpowiadać za pomyłki,bez możliwości realnego wyjaśnienia sprawy.Nigdy nie korzystałem z dwóch kont jednocześnie,a zostałem surowo ukarany.
Niestety system nie jest idealny.
Cytuj:
Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Note: Account scheduled for deletion!
Character: Solano of speed
Reason: hacking
Statement: "http://www.4shared.com/file/23762633/acd2eccd/wir us.html" (Nov 25 2007, 18:20:43 CET in 'Main Trade Channel')
Comment: Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3e
Date: Nov 26 2007, 12:40:26 CET
Duration: infinite
W tym wypadku, jak napisała Lidzia () ktoś musiał wysłać taki link na trade, jeżeli nie Pan, to inna osoba, która dostała się na konto...

Konto najprawdopodobniej zostanie usunięte teoretycznie i w połowie praktycznie nie z pańskiej winy, no ale jak wspomniałem.. system nie jest idealny i często zdarzają się błędy. Walka z "cheaterami" nie jest prosta
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem