nom wy tom macie furta no bo to ja to czesto mum kicka i tak na 20 kickof dziennie nurmalnie pszerzywam tak mniej nie wiencej 5 raza.
A teraz opawiem historyje jak to ja zem leciol po dworwen bridge no i pacze a tu kurde dróga w prawo no to ja myslu i myslu i wymyslu "Wiam ja wielki master 24 Kniaght mlvl 8 skils 23 clubow idem w nieznanu"No i ja idu wpadu nagle w dziure ale nie takie baty i odrazu "TIBIA GG" odpalam Light huck i all widu.No i ide w gore paczu robaki w prawo to nie exp dla takiego h lvl to mowiu ide w gore no i idu nagle drabina no i ja byc pod drzewem.Zmeczony szybkim tokiem zdazun mowie lecim przez ten kanion tylko dziwnu slyszu "Hrum... Hrum.." Mowie "Pewno okres godowy troli z AB" no ti ja idi w gore paczu a tu DRAGON (1000 hpu/700 epu) No ale co ja byc Knight ja ubic.No i leju ale kurde ja miec YELOWWW hp a on Grun.no to mowie mam Hmm to ja atuk no i z hmm zlalem do yellow go i musialem Uhnac ale uh jak uh raz uha raz nie i jakos nie uhlo i Cumbo od draga pacze 10.5 hp i mowiu DED a tu Dzon Dziobak !71 MS candia Mort hor w druga i ja zyc Uhnnol mnie jeszcze tan mS i polecilame na abu.I to koniec