Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2007, 22:15   #1330
Pagan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ocelix
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 15?
Skille: 50+/40+
Poziom mag.: 3?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Guardi Pokaż post
up#
napewno nie po 2x exp
czemu ? ponieważ jeszcze nie zaczął się test server w którym mają być testowane nowe tereny questy itd
Tak te przemyślenia są tylko moim odczuciem, rozumiem że możecie się z nimi nie zgadzać, ja po prostu chce przedstawić parę faktów oraz plotek

1. Możemy się cieszyć tygodniem expa, który ma nam umilić czas oczekiwania na update.
2. Zapowiedzi updatów (to o outfitach itd) przełożyli na Czwartek, oczywiście jeżeli takowy nastąpi w środę też przecież źle nie będzie.
3. Sądzę że Cipsoft potrzebuje 2-ch zapowiedzi, pierwszej dotyczącej nowych potworów, drugiej dotyczącej nowych terenów. (Więcej raczej już nie potrzeba - PVP wyjaśnione i sprawdzone, tak więc największa zmiana sprawdzona.)
4. Pierwsza zapowiedź winna być 29 (ten czwartek, uwaga tu nadal trwające dni expa*2) druga zapowiedź 5 (czwartek za tydzień. Po dniach expa*2)
5. Brakuje tutaj informacji o test serverze, czyli można przypuszczać że takowy nastąpi może w czwartek, i potrwa max 2. tygodnie (UWAGA TO JEST PRZYPUSZCZENIE!!)
6. Już po tym czasie, można spodziewać się update, czyli przy dobrych (dla nas oczekujących na Upa) wiatrach będzie to MOŻE! Sobota/Niedziela (8/9) albo tydzień później (15/16).
Aha napisałem sobota, ponieważ wydaje mi się że tak właśnie updaty do życia wchodziły właśnie w weekendy, mogę się mylić - proszę poprawić jak coś.

Dziękuje za wyczytanie;-) i proszę pamiętać że jest to MOJA opinia na ten temat, macie prawo się z nią nie zgodzić, ale wszystko w "dobrym stylu" a nie wyzywać od idiotów etc

Dziękuje! pozdrawiam PaGaN

Ostatnio edytowany przez Pagan - 27-11-2007 o 22:17.
Pagan jest offline