Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2007, 11:28   #40
Cerberus
Użytkownik forum

Cerberus's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: ...Raz tu , raz tam ...

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 56
Skille: --/26
Poziom mag.: 55
Domyślny Błazenada

Większość wypowiedz na tym forum nie ma większego sensu ... Uważam że obecnie każda profesja będzie mieć równe szanse ... i jak można jeszcze przed wejściem upa mówić że jakaś profesja już na stracie jest przekreślona ... nie wiesz ... nie grałeś to nie możesz sie wypowiadać ... każda osoba odnosi sie jedynie do tutorów/ przyjaciół grających na Prywatnym TS . Duża liczba osób z forum wypowiada sie ze najlepsza była tibia 7.5... hmm tak miałem okazje na niej grac przez jakieś 3 miesiące ... ale popatrzmy wszystko idze naprzód ... wszystko Nawet i Polska (kiepsko to z nią bywa sexafery itp )... ale weszliśmy do Uni Europejskiej a mogliśmy nadal tkwić w czasach komunistycznych ... i tu również mamy zalety jak i wady ale jednak sie nam opłaca tak samo jest z tibia ... " Grasz wybrana profesja bo ja lubisz" ... Np. ja swojego druida nigdy bym nie zamienił na knighta ... raz jest sie na wozie a raz pod i nie ma co sie użalać oo ulepszyli magów ... jestem taki słaby <Knight> ... My tez dużo straciliśmy w letnim upie <druid> ... ale jakoś nie biedziliśmy <ja> Teraz już na pewno będzie sie druidem dobrze grało ... nie będzie waste ... szybki exp będę wszystko bił z lodowego ue ... będę sprzedawał nadal uhy i wszyscy je będą kupować po przysłowiowe 3k <ironia>
Cerberus jest offline