Cieszę się, że pierwsza edycja się udała. Nagroda z tego co wiem dotarła już do zwycięzcy

. Prosiłbym jeszcze o potwierdzenie tego na Forum w tym temacie przez Ciebie SoT

, żeby wszyscy mieli pewność, że to nie jest ot tak i faktycznie nagrody w konkursie są

.
Jednocześnie informuje iż w drugiej edycji w składzie sędziowskim będą: Mr. Rabbit, Baron Kaldrick oraz Lobo. Sędziowie zgodnie z moją decyzją mogą umieszczać w na tematach konkursu prace związane z konkursem, ale prace te nie będą branę pod uwagę w samym konkursie. Wit@m Panów zatem na stanowiskach arbitrów

.
2 edycja:
Nagroda: Szczerze mówiąc mam małe problemy z wyborem nagrody, jeżeli macie jakieś pomysł na nagrodę w konkursie to proszę podesłać mi na priv (tak do 50zł powiedzmy), ale na pewno jeszcze w tym miesiącu ogłoszę o co walczycie w 2 edycji

.
Termin zgłaszania prac:
Terminem końcowym zgłaszania prac będzie okres świąteczny (dużo osób w domach

) czyli 25.Grudzień.2004, następnie tym razem 3-dniowa ankieta

.
Prace do konkursu:
W tej edycji do narysowania jest miecz formatu dowolnego (może być to być katana, może to być zwykły miecz... ).
UWAGA!!!! PROGRAM: postanowiłem, iż w tej edycji porównamy umiejętności każdej chętnej osoby

. program, w którym ma zostać miecz narysowany to Paint oraz możliwość wykorzystania tylko standardowej palety 28 kolorów. Obrazki nie spełniające tego wymogu nie będą brane pod uwagę.
Rozdzielczość grafiki:
Minimum dla grafiki to 90x300 (pixeli)... zależy mi na szczegółach

. Obrazki nie spełniające tego wymogu nie będą brane pod uwagę.
Grafiki do konkursu proszę zamieszczać w tym temacie... Natomiast wszelkie rozmowy oraz zapytania co poprawić proszę zamieszczać w drugim temacie "Konkurs z nagrodą - opinie, sugestie...".
W konkursie można zamieścić 3 grafiki. Jeżeli ktoś umieści rysunek, a potem go poprawi i znowu umieści to ten poprawiony będzie liczony jako 2!! Nie zapominajcie o tym. Nie będzie już możliwości zmiany tego punktu w regulaminie. W poprzedniej edycji zrobiłem wyjątek, ale był to pierwszy i ostatni raz!!
W przypadku pytań, proszę pisać na priv pod GG:1284518, e-mail:
[email protected], bądź na wiadomość prywatną na tym forum...
Życzę wszystkim miłego rysowania

i czekam na pierwsze prace

.
Zdravim
Mr. Rabbit