Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Even
A czas na nauke/odrobienie lekcji to co ? Chyba ze chodzisz do szkoly, po to by miec tą minimalną dopuszczalną frekwencję by cie przepuścili i byleby zdać. Do tego dochodzi zero ambicji, zero planow na przyszlosc/zycia towarzyskiego/pomocy w domowych sprawach a przytym psując sobie wzrok od monitora. Cóż, jesli to cie bawi lub smieszy to gratulacje  Niektórym Tibia naprawdę mąci w głowie
|
Nie wiem komu moze przeszkadzac to, ze lubie posiedziec przed tibia troche dluzej. Nie jestem typem no-lifera, ktory caly swoj czas poswieca na exp. Lubie postac pod dp, pogadac z kumplami w tibii czy na gg. Co do nauki to, nie oszukumy sie, mam 14 lat, chodze do 2 gimnazjum, gdzie duzo czasu na to poswiecac nie trzeba. Plany na przyszlosc mam, nie jestem w liceum jeszcze(tak, chce isc do liceum), a juz zamierzam studiowac j. angielski po ukoczeniu szkoly sredniej. Zycie towarzyskie mam, nawet moze bardziej rozwiniete niz niektorzy moi rowiesnicy.
W domu pomagam jak moge, nie bede tutaj opowiadal o tym bo to nieistotne.
Nie rozumiem nazywania mnie no-liferem. 108(obecny lvl) wbilem w okolo 30 miesiecy, podczas gdy niektorzy wbijaj to w 4 miesiace.
Zazyj zycia, nie szukaj wad u innych, tylko spojrz w zwierciadlo, ono prawde ci powie.
SS, zeby sie ktos nie przyczepil