Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snozi
Napisales to tak, jakbys grał w tibie od jej powstania. Bez interpunkcji nie idzie sie skapnac o co Tobie chodzi, jestes góralem?;d
|
nie chce mi sie pisać po 1 .......,,,,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,., (masz tu ulżyło)
po 2 od jej powstania może nie ale grałem w ta gierkę jak ty sie wybierałeś do komunii
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filush
Nie jest to takie proste jak sie wydaje.. utrzymać 25 ludzi na vencie to jest sztuka .. (za pierwszymi próbami, pozniej team staje sie juz bardziej zgrany). Kazdy ma inny pomysl i kazdy jest najlepszy, pojawia sie jeden wielki szum, pierdolenie bez sensu itp... ale mniejsza o to bo juz to opanowałem(teraz jest niemal drugie ormo). Hmm druga sprawa, UE.. Shang Haj sciagnal nas na ue to fakt - nikt nie zakładał manashielda bo wydawalo sie, ze combo bedzie na tyle duze ze go sciagniemy. Dran natomiast nie mogl jebnac UE bo dostal by bana.. nie na tydzien tylko deleted ... o ile dobrze mi wiadomo. Wiec mogl albo pomyslec i uciec, albo pasć. Wybrał to drugie. Poza tym nikt nie założy przed masssd ss, moment zaskoczenia i "paralizu psychicznego" jest na tyle dlugi, że wejdzie przynajmniej jedna seria sdków.
Przecinek też by sie Tobie przydał.
|
,,,,,,,,,,,,,,,,, masz
czyli wy to robice z jednak jeszcze lepsza technikal wpada 20 ludzi i
5 go nie bije a reszta bije wtedy jak walnie ue to dostanie bana?? sprytne czy tak ,,,,,,,,,,,,.......