Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 29-11-2007, 23:34   #6948
Glon Elriel
Użytkownik Forum

Glon Elriel's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Dys
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sultan Pokaż post
hhahaha
jak mozesz pisac o starychdobrych czasach na servie ktory ma dopiero rok ?? 0.o zal.
mógłbys pisac "stare dobre czasy na jakis starych servach przy screenie z tibi 7.4 ewentualnie 7.6 ale nie 7.9 czy 8.0
w ogóle zal servow non-pvp co wy robicie jak sie nudzicie ?? gadacie o pogodzie ? 0.o czy sciany podziwiacie ??? wyjebany fun..... hahaha zaloze sie ze wiekszosc z was bala by sie wyjsc z rook na normalnym servie. chociaz pewnie tu tez by sie pewnie paru znalazlo takick co czuja strach widzac w "battle" -"dragon" ahhahaha zalowi jestescie. Jak cos zapraszam do mnie
P.S. Jestem na tym temacie pierwszy i ostatni raz wiec mam w dupie czy mnie wyzwiecie i na bledy tez kłade ;*;*;*;*

HAIL NON-PVP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! jak ktos bedzie neigzreczny to zluruuje mu 1 demonow i 2 dle i gsów do thais 0.o podjarka ????
Przecież chyba dobrze i wyrażnie widać że chodzi Mi o moje początki na serwie?Jeżeli Cię to tak interesuje gram w te gówno(=Tibie) 6 lat Oo. To że masz 30 knajta na pvp nie znaczy ze jest uber Mastah pr0o Elo Elo ziom. spróbuj zagrać na non-pvp i zabić kogoś >.<. Jakoś na 7.3 bez wszytkich hotkeyów i innych gówien potrafiłem zabić 105 ek używając 95 rp . A teras wfracaj talej pekofać polakóff OooOoOOO!!oneosiemsiedemtrznascie

chyba 1 z najstarszych jakich foto mam ,nie było kiedyś mody na robienie fotek:

@edit:
czekam na riposte z jakąś fotką...

Ostatnio edytowany przez Glon Elriel - 29-11-2007 o 23:37.
Glon Elriel jest offline