Wprawdzie JA już nie gram od 2,5 miesiąca, ale obserwuje forum i jak zobaczyłem co wy piszecie, to mi się śmiać chce.
@Don
Po pierwsze jak nigdy nie byłeś w Hellpike, to proszę Cię... nie wypowiadaj się na jej temat, bo (tu zacytuję Magsonna) "w dupie byłeś, gówno widziałeś". Ja mam swoje zdanie o Immortales, ale nie krzyczę na forum, że połowa gildii obecnie to kretyni, którzy tylko potrafią wpieprzać się na resp i pyskować, często spotykałem się z nimi na tombie czy d lair, mówię tu o kilku/kilkunastu osobach, bo jednak większość nie podpadła mi nigdy.
Secondly, nie mów, że założycielom Hellpike wstyd, bo (kolejny raz powtórzę) gówno wiesz. Niedawno rozmawiałem z Chullakiem, sam przyznał, że nie spodziewał się, że po odejściu jego, Vattiera i Keltora oraz wielu innych gildia przetrwa tak długo.
@Waka
Nic do Ciebie nie mam, ale skoro nie masz dowodów na bocenie LDS'a nie wypowiadaj się na ten temat. Prawda jest taka, że teraz jest niewiele, bardzo niewiele miejsc, gdzie obowiązują jeszcze jakieś zasady i to jest wina samych graczy.
@Krekor, Kyth, LDS, Magsonn
:*
@topic
Coś ze starych czasów, nawet bardzo starych