Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boromir_Silvera
@Doskonaly
Co sie nie udalo? Kogos ubic?
Najlepsze jest to ze ty chciales isc kogos ubic i sami cie ubili. Ty nikogo nie zabiles...
To bylo tak...
Bylo nas okolo 10~. Ja i kaceprka chcielismy isc ubic kogos na guardach(x2 exp, wszystko zajete przez 60-80lvs+), ale oni (nooby) uparli sie zeby isc do venore nie wiem po co wogle... Wkoncu poszlismy na poh, byl jakis 67rp ale nooby podeszly i on wszedl up, potem akurat szedl 61rp znow to samo, wlaczyl hura i nawet go z wanda nie uderzyli. Wszystkim zniknal skul oprocz doskonalemu bo mial poisona, przyszla ekipa ( Ucle olaf, nelshok itd.) I padl... Jeszcze mial malo uh... a to bylo 15min przed ssem.
Btw. Nie udalo sie moze ubic nelshoka? -.-
Jeszcze doskonaly pisze jak go bili TUTAJ BIJCIE FAST. Nooby sie posluchaly wszyscy padli, tylko ja z kacperka ucieklismy 
|
Kurde all by bylo nice jakbyscie takich glupich pomyslow nie dawali... Jak mozna isc pkowac do Venore na silverze... ten pomysl mnie najbardziej rozjebal.. Przeciez wiadomo ze zaraz by bylo tam pol ftp i zylibysmy max 5 minut -.-
W ogole to bylo tak ze jak mielismy skulle po tym 67 pallu to zobaczylem nitroxysa, i mowie all s*******amy na guardy.. tam moze cos ubijemy.. a te nooby staly i sie zastanawialy az ich nitroxys zobaczyl.. zobaczyl ich nitroxys to mowia walimy go.... (sqad: Pan doskonaly, ja, boromir, wizalator + okolo 10 noobow 20 lvlowych ktorzy nawet nie wiedza jak sie sdki uzywa (podejzewam) ) No to ja z boromirem poszedlem na guardy bo wiedzielismy ze nie ma szans a ci co chcieli walczyc padli bo mysleli ze maja szanse xD Ogolnie ja tez pod koniec znoobilem bo boromir bil jakiegos nooba ja myslalem ze to z 30 lvl bo go probowal trapnac i ja zajebalem tego "30" lvla patrze na moje fragi a tu 17 lvl -.- xPP
W sumie to mozna sprobowac jeszcze ktoregos razu sobie tak popkowac ale teraz trzeba dobrac ekipe typu Shadow'raa.. (ja myslalem ze oni tez tam beda) bo tym razem to naprawde tam byly takie nooby ze mi sie smiac chcialo.. jeszcze do mnie pozniej ktorys z nich Nóbek napisal bo ucieklem xDD