To nie takie proste
Serdecznie wszystkich pozdrawiam - zarówno tych, którzy wyrażają (słuszną poniekąd) frustrację lamentem posiadaczy konta FACC, jak i tych, którzy (także nie bez racji) o przywilejach PACC jako o problemie mówią. Podkreślę to: mówią, bo jakkolwiek zgadzam się z założycielem tematu, to jednak nie można popadać w skrajności i zakazywać kulturalnej wymiany zdań, także na ten kontrowersyjny temat.
Czytając opinie użytkowników, zacząłem podejrzewać, że większość z nich nie rozumie, czym naprawdę jest uporczywe żalenie się. To też było przyczyną, dla której, mimo wszystko, oddałem głos na nie. Nie podzielam opinii niektórych forumowiczów, którzy skarżą się na jakiekolwiek przejawy dyskusji o powiększających się różnicach PACC-FACC. I znów: powiększających się, bo różnice jako takie są Tibii nieodłącznym elementem.
Dla przykładu, co powiecie o tym, że pół Tibii jest dostępne tylko dla PACC? Czy Tibia jest jeszcze darmową grą? A teraz spróbujcie ustosunkować się do tego, że, gdyby nie PACC i zachęcanie do jego kupna poprzez przywileje, CipSoft nie miałby z czego utrzymać serwerów i pracowników. Mam nadzieję, że to rozjaśni trochę Wasze gorące umysły. Pozdrawiam,
Foxbee