Wtrącę się tu... ;]
Cała ta sprawa SWE PA to bullshit. Nie wychylasz się, nie narażasz się, nie umierasz... proste prawda? Gra jest grą, a zabijanie jest częścią tej gry... dlatego nie wiem dlaczego możecie mieć żal do kogoś o to, że "oł maj gad, moje bohhhy

((( sad sad".

.
Osobiście nigdy nie spotkałem się z PA Szwedów na tym serwerze, być może dlatego że za mało gram. Ale Polaków nikt nie przebije. Rozumiem, łatwy zarobek no ale to już trochę chamskie. Mianowicie: Vocation Quest (lub DQ) - najpierw pomagają wykonać quest a później zabijają. Widziałem tą paniczną ucieczkę 20 lvlków, od 40,50 lvl. Po co im te 20 k? (dwie osoby były podstawione)?
Nie mam żalu do nikogo, do Szwedów czy Polaków - zabiją mnie, okej może kiedyś się odegram.
Sam mam jakieś poczucie swojej nacji i nigdy nie zaatakowałem Polaka bez powodu, niestety to nie działa w inną stronę. Polak zawsze atakował mnie :} Własciwie to nie zginąłem jeszcze od innej narodowości ^.^
Dlatego też uważam, że cały ten ruch i cala ta organizacja 'ratujmy saphire' - jest nie potrzebna. Polacy dorwą się do władzy, będzie to samo PA PA PA. Już chyba wolę Szwedów ^.^
Am3n.