Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2007, 21:42   #64
Maelion
Użytkownik Forum

Maelion's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Pakuńcza

Stan: Na Emeryturze
Imię: uevoli
Profesja: Druid
Świat: Antica
Poziom: 109
Poziom mag.: 81
Maelion ma numer GG 7678822
Domyślny

A mnie ciekawi jedno otoz dlaczego ludzie mowia, że wroci sytuacja sprzed roku, iz niby znowu ma byc mnóstwo druidow. Przeciez druidzi tez nie beda mieli expa za darmo, w porownaniu do Ryckow beda musieli caly czas uzywac Manasow. To jest moim skromnym zdaniem chore, bo druid na 49lvl nie bedzie mogl uzyc manasa z 50lvl. Aha magowie teraz beda o wiele silniejsi od druidow, magią runiczna i ofensywna beda toche silniej bic niz druidzi. A, no i beda robic SDx3(trzy strzały z runy), HMMx10!!!
Wiec musze powiedziec, ze mialem mała nadzieje na to, iz zrobia cos naprawde fajnego a tu klapa. Druidzi NIE BĘDĄ MOGLI JUZ ZARABIAĆ(prawie o 70% mniej efektywniej niż Magowie!). To chore, bo Druid bedzie robił UHx1<żal?>. Wydaje mi sie, ze powinno byc również jak w przypadku Magow 3 trzały z runy. Mam nadzieje, ze to jakies nieporozumienie bo to NAPRAWDE zniecheci Druidow do robienia UH!
I co najdziwniejsze PALLADYNI beda mieli jeszcze lepiej niz kiedykolwiek :/ Knighta tez troszke udup.li bo 49rycka spokojnie zabije 35Mag. Kurde cos mi sie wydaje, ze jest cos nie tak z tymi ludzmi z CipSoftu.
Maelion jest offline