@Taeguki
Wiesz co? Wydaję mi się że masz 30-40 lvl max, grałeś pewne na saphira 2 miesiące i Twój najlepszy exp place to guardy kopa nr. 3, prawda?
Osobiście nigdy nie padłem, ani od Polaka ani od Szweda, lecz zajęcie Edl/Vdl/Adl/cyclopolis/ graniczyło z cudem. Nie dlatego że ktoś tam expił, ponieważ na saphirze gra(ło)? 350-400 osób (pomijam exp x2) i takie miejsca były dosyć często wolne, ale dlatego że gdy jakiś MR. SWE chciał wbić to było "leave" lub coś w tym stylu. Hah.. chyba nie trzeba wspominać o tym że jak ktoś szybko expił to automatycznie miał hunta (powyżej 60-70 lvla). Pamiętam jak raz dostałem paymenta za to że zabiłem pkerów którzy mnie bili - 150k (nie zapłaciłem bo to i tak był noobchar 40 lvl). Wyjaśnię wam coś, wydaję mi się to logiczne ale chyba nie wszyscy to dostrzegają:
Saphira powstała w maju 2005, stosunkowo młody server, gra tam średnio 350 osób, jeszcze do niedawna nie było tam 200 lvla, a ilość 100 lvli była najmniejsza ze wszystkich serverów jakie istnieją.
Topka zaczyna się od 60 lvla, na każdym innym jest to koło 80 +.
Expowiska są wolne, resp też nie jest tragiczny ponieważ jest mało aktywnych graczy, a więcej newbie stojących pod DP.
Hm.. czemu ludzie tu nie zaczynają grać? Jaki jest tego powód? Przecież wszystko jest takie PIĘKNE! Na żadnym serverze nie ma takiego PA - kontrola lvla, paymenty za expienie. Teraz sytuacja wygląda nieco inaczej.
Taeguki jesteś chyba 100tną osobą która pisze że na saphira nie było i nie ma PA, każdy Polack wie że "albo płacić albo lizać"
oao