Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2007, 09:38   #1466
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pepsi_92 Pokaż post
Tobie Ulverin gratuluję inteligencji ładnego Cię rodzice stworzyli (to jest ironia gdybyś nie zauważył) ,a forum to forum i każdy może sobie "pierdolić" co chce ,bo to forum ,a nie coś w stylu "huj mnie obchodzi twoja teza ,moje jest lepsze" więc gratuluję Ci. Luki czy ty czytałeś całego posta? Sądzę ,że nie bo w tibii 7.92 100 ek uhał sie po 1k+ ,a z twojej odpowiedzi wnioskuję twoją wiedzę na temat tibii. 100 ek w 7.92 jebał wrle na luzie po 200 z explo, nawet po 100 w ludzi więc po raz kolejny mam dowód jakim jesteś pro gejmerem. A każdy rp woli zamiast assassin starów "stare" sd gdzie 50 rp z 15 mlvlem walił po 100 w ludzi ,a teraz ja 69 rp z 16 mlvlem wale po 60 max . A sorc ( z tibi 7.92 oczywiście) jak druid nawet bez tego super summona. Bo miałby jakieś waste za swoją wielką moc. A tak 33 ms brał woi szedł na tar na -6 miał 5 bp mf waste wynosił vampirke ,skull staffa najmniej. A ed co robił? Szedł na tar tracił 10 bp mf wynosił góra skull staffa ,a raz na jakiś czas vampirkę. I dlatego sork byłby dobry dopiero od 100 + gdzie szedłbym na hardkorze na wrle albo brałby dobrego knajta (jak to było kiedyś) ,który bloczył 3-4 hydry kiedy sork walił mort hury. A mimo pozornego waste to się opłacało bo 70 ms z 120 ek blokerem wynosił bo 5 par bohów z 4 rh i inne itemy na wartość co najmniej 150k za 50 bp mf. Za co knajt miał na uhy + exp i przy tym zarabiał ,a sorkowi szedł mlvl i zarabiał hajs. A nie tak jak było w 7.92. Byle noob brał sorka szedł nawet na stone za tp i nie miał waste ,a lvl szedł sam. Visy z bliska w zupełności wystarczały ,bo ja na 50 ed z 52 mlvlem szedłem na ancienty i co jakiś czas się zwracało. I wyrabiałem z siochaniem się nawet kiedy exhaust był łączny. Więc nie widzę powodów by ten pomysł był tylko utopią ale i tak to tylko mój widok na tibię.
Probojesz udawac chciaz troche inteligentnego uzywajac slow wnioskuje/teza , glupot dawno wiekszych nie slyszlaem 100 ek uha sie za 1k? chyba na allegro ,a co do twojego palladyna kupionego to wiesz o tym ze palladyn specjalizuje sie w walce na dystans magie ma slaba. A ze masz 2x wiecej hp od takiego sorca to jest wogole nie wazne prawda? Nastepnie 33 sorc vampirke i skull staffa z tamtad? wielki LOL ty czlowieku nie myslisz ta tomba jest dla 60 ms/ed co chca sensownie zwastowac kase i bardzo czesto tam jest pusto a jak ktos wogole tam jest to napewno palladyn.
Salarigoth jest offline