Pal ma już 70 lvl i sam go zrobiłem ,a co do moich wymysłów to k***a nie każdemu muszą się podobać. ][_ [[]] ][_ To co wg. mnie jest dobre nie musi być dla każdego ,co do braku waste na ancientach napisałem ,że rzadko się zwracało -.- Czytajcie ,a znajdziecie. Co do otsów to tibia sie robi jak ots. Ja zrobiłem 70 rp w 3 miechy z czego połowę czasu straciłem na zarabianie hajsu palkiem ,teraz mam nim na małpach 0 waste ,bo schodzi mi 20 minut softów na 1,5h huntu na małpach wiec na luzie na 18h huntu softy starczą. Odnowienie tylko 10k ,za mf bym dał z 30k albo więcej. Granie palkiem jest teraz troche jak ots ,bo na 45 lvlu wysolowałem mojego pierwszego dla i się mało nie obsrałem ze strachu jak się ganiałem wokół schodów. A teraz do reda mnie on nie zbije więc nie widzę tu żadnego dreszczyku emocji. Jedyna zabawa to walenie demców ale to się nie opłaca i można trafić na 5 na raz ;P. CIPsoft myśli tylko u nubkach robiąc jakieś miejsca do botowania dla szwedów i innych ludzi ,zamiast zrobić jakąś lepszą miejscówę z demcami zamiast parchmenta i tego spawnu dwóch demców na prawo od dhq >.<. Co do d lairów na moim serwie jest średnio 300 ludzi online i spawny na ank są prawie zawsze zajęte.
|