Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2007, 18:57   #82
Wux
Użytkownik Forum

Wux's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron Pokaż post
"To świadczy o twojej inteligenci... żeby podział expa był możliwy różnica lvlowa musi wynosić co najmniej 2/3 czyli np: 40lvl i 60lvl a 39 i 60 już nie. Nie chce mi się już komentować całej wypowiedzi ale jest równie żenująca jak ta powyżej."

Co dalej nie zmienia faktu, że będzie można w ten sposób pomagać graczom sporo słabszym od siebie - co jest odrobinę mało uczciwe. A jeśli moja wypowiedź jest żenująca, to co powiesz np. o tym:

"Porażka. <10znaków>"

To oczywiście jest pisane prze geniusza, który nie miał nic do powiedzenia... Ja po prostu wyrażam swoją opinię, a fakt, że nie mam czasu, żeby czytać poprzednie 80 postów to już nie moja wina. Poza tym powiedz, DLACZEGO post jest żenujący, co? Tak to sobie możesz... równie dobrze mógłbym napisać "A twój post jest żałosny i głupi jak reszta twoich postów" - i co byś na to powiedział? Jakbyś uargumentował, np. "Post jest żenujący, bo przedstawia to samo po raz 17 435" tobym może i przyjął krytykę - o ile byłaby dobrze napisana. A tak to za ch** się z nią nie pogodzę, bo nie mam do tego powodów...

Dobra wytłumaczę ci jeśli jeszcze się nie domyśliłeś :
Twój post jest żenujący bo wypowiadasz się o rzeczach o których nie masz pojęcia ! wypowiadasz się że podział expa jest głupim pomysłem choć nie przeczytałeś newsa do końca lub nie zrozumiałeś tekstu! Nie wiem dla czego uważasz że podział expa będzie się przyczyniał do pomagania słabszym graczom, jak dla mnie jest to dobry pomysł ponieważ bloker brał na siebie potwora zadając małe hity a sorc/pal bili sobie potwory i otrzymywali prawie wszystkie punkty expa, po za tym ta opcja wcale nie musi być aktywowana
Po 2 oburzasz się że dużo więcej rzeczy jest dla PACC a czego byś chciał tego że inni ludzie będą utrzymywać serwery ze swoich pieniędzy a ty będziesz miał takie same przywileje i nic nie będziesz za to płacił Powinieneś się cieszyć że w ogóle dostajesz nowe rzeczy.
Co do tego pana który wypowiedział się jednym słowem powiem tylko bezsensowne nabijanie postów!