chory update?
Witam,
Z tego co wyczytałem wynika, że update został krótko mówiąc skopany.
1. Knight na 49lv leczy się miksturą za około 100hp (200hp za turę, ale jakie koszty???)? Według mnie to nie jest normalne. Przecież wystarczy 2 sorców 30lv z 4 fire elementalami i go ubiją na combo fe + sd.
2. Taki druid/sorc 350lv ma 1800hp+ i się leczy uhem na full za 1sec pewno, a kina 350lv się leczy 600hp za 1sec. Czy to jest normalne ze sorc/druid leczy się 3x mocniej od knighta? Kina na wysokim lv ma def słabszy od sorca/druida przynajmniej przeciwko potworom bijącym z magii.
3. Pal był najlepszą profesją do tego update i dalej będzie łącznie z sorcem/druidem. Ktoś mi może wytłumaczyc dlaczego royal speary dalej są takie mocne i tanie jak były? Jedynie zasiąg został zmniejszony, ale dalej są bardziej oplacalne od p boltow.
Prawda wygląda tak, na razie najlepszą profesją jest palladyn. Sorc druid nie są złymi profesjami jednak mają drogi exp. Po update Palladyn nie został praktycznie osłabiony (jedynie zasiąg spearow zmniejszony), sorc/druid przypakowany, kina osłabiony znacznie. Więc znów kina będzie najgorszą profesją i zobaczycie, że tak będzie.
|