Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2007, 21:51   #23
Akuzis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 12 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Akuze
Profesja: Rookstayer
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 22/28
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pholtus Pokaż post
@Akuzis
Hah, nie mam dobrego humoru, bo właśnie weekend się kończy, ale jak zobaczyłem, że napisałeś, że ja Ci zazdroszczę to odrazu się uśmiechnąłem . Mam zazdrościć Ci tego, że ciśniesz przed kompem po 12h dziennie? Man, get a life...
1 kwestia, sprawdź moje godziny online. Nie będe tłumaczył się po raz setny, że swój wolny czas chorobowy jak to nazywam wykorzystuję na tibię

2 kwestia, twoje teksty typu- get a life zaczęły się od momentu gdy przegoniłem cię w lvlu co tak naprawdę nie ma dla mnie znaczenia bo ja tylko dąże do swojego celu.

3 kwestia nie róbmy burdelu na forum, zawsze jest od tego priv. Pozdrawiam Akuze.

P.S- nie mam nic do Ciebie Pholtusie, chcę by to było jasne, dobrze o tym wiesz a ja dobrze wiem, że za moment znowu wyskoczysz z tekstem typu ,,bye bye nałogowcu''.

@down
Wysypiam sie dobrze Pholtusie, nie spodziewałem się miłej riposty. Szczerze mówiąc nie widzę nic ofensywnego w twoim poście dlatego uważam, że na tym warto zakończyć. Lubie komputer, nie przeczę i zapewniam, że postrzegam Tibię tylko jako grę
Resztę wyjaśnialiśmy już na priv więc to nie ma znaczenia.. Bye bye i pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Akuzis - 02-12-2007 o 22:05.
Akuzis jest offline   Odpowiedz z Cytatem