Temat: Drodzy gracze
Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2007, 23:29   #20
Vilgefortz
Użytkownik Forum

Vilgefortz's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2005

Domyślny

"Jesteś bardzo irytującym człowiekiem. W pierwszym poście, napisałeś, że nie życzysz sobie bezsensownych bluzgów więc powiedz jeśli łaska, dlaczego starasz się obrażać każdego, kto tu napisze?"

- Przykłady, cytaty. Zacytuj mnie jak kogoś bezlitośnie bluzgałem i mieszałem z błotem. Przysięgam że zaraz edytuję posta.

Pozostaje mi jedynie strzelać, że zostałeś 'shakowany', 'dedles' lub poprostu rodzice zabronili ci grać w tibie(tak, to było na twoim poziomie).

- I tu się mylisz. Po prostu doszedłem do wniosku że jest to gra niewarta jakiejkolwiek uwagi.

I po co zakładasz temat taki jak ten, skoro tak naprawde nie chcesz dowiedzieć się cudzej opini, tylko poprostu kogoś wyśmiać.

- Jak wyżej: kogo wyśmiałem niby? Czytam te posty i odpisuję podając, tak myślę, w miarę sensowne kontrargumenty.

A i te odzywki typu: 'next plz', tylko śmieszą. Myślisz, że takiś 'gienialny', i każdemu okazałeś swoją wyższość? Mylisz się, pokazałeś, że jesteś dzieckiem nie potrafiącym uznać innego zdania.

- Nie chcę nikomu wyższości okazywać. Ja tylko pytam bo mnie rzecz ciekawi. A jeśli chodzi o to "następny proszę" to mogę edytować skoro kogoś uraziło.
Brylanty na końcach twych rzęs...

Tam gdzie mieszkasz już biało od śniegu
Szklą się lodem jeziorka i błota
Tak być musi, już zmienić nie zdoła niczego
Zaczajona w twych oczach tęsknota...

Wróci wiosna, deszcz spłynie na drogi
Ciepłem słońca serca się ogrzeją
Tak być musi, bo ciągle tli się w nas ten ogień
Wieczny ogień, który jest nadzieją
Vilgefortz jest offline   Odpowiedz z Cytatem