Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia
Cóż - skoro tak uważasz. Wpierw byłaś na sprzedaż, teraz robiłaś nas w wała. Naprawdę fascynujące. Owszem - wokół Twojej osoby był szum. Był... ale czy będzie? Tak jak z moim (gdyby nie ja, to by go nie było) wkrętem z Sof Done, Blog 27, Tokio Hotel itp. Przypomina mi to rozpaczliwy okrzyk - pomocy, tonę - osoby, która za wszelką cenę chce się utrzymać na szczycie.
Tak, też interesowałem się Twoją osobą do czasu, aż stwierdziłem (moja osobista opinia), że momentami jesteś wredną suką, która innych wykorzystuje mając ich głęboko w dupie. Kiedy indziej jesteś całkiem wporzo (czy aby na pewno Ty?).
Czy jesteś jedyną, która robi tu ludzi w wała? Wątpię. To forum to gra pozorów, w którą uwierzyłaś (jednak nie przyjmujesz tego do wiadomości).
|
Amen

chciałem coś dodać, ale myślę, że nie potrzeba.
EDIT
A jednak dodam:
Gratulujmy Pani de'Bove umiejętności wkręcania ludzi i tej wielkiej rzeszy super fanów! O ja nabrałaś nas! Ciekawe co znów wymyślisz! O ja o ja! Ona ma sekrety! O je ry! SPEKED SWORDA MA! O JE RY! i gula zabila z bani i zegarka! O JE RY!
Można to tak skwitować:
You fail in failing! And no, thats not a double negative.
O tu mam wizualizacje piękną. Niech Pani sobie kliknie tylko proszę włączyć głośniki!
Niech to będzie terapia tak po 15 minut dziennie.
http://www.youfail.org/