Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2007, 16:13   #30
Kejmilo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 05 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Na wstępnie napiszę: Nie mam zamiaru bronić Pani Instynkt, nie mam też zamiaru jej atakować, to samo tyczy się jej "fanów" czy "anty fanów". Jednak czytając te pełne nienawiści, zazdrości i zażenowania posty zaczynam się zastanawiać, czy niektórzy myślą, zanim coś zrobią. Dla mnie na przykład, głupotą jest nabijanie tak wielkiego poziomu w tak bez przyszłościowej grze, jak Tibia - ot, marnotrawienie czasu, którego wbrew pozorom nie ma się za wiele...

Dla Was... no właśnie, o co Wam tak naprawdę chodzi? Czy jesteście zazdrośni? Wściekli, bo coś Wam zrobiła? Może to, co zrobiła, jest dla Was żałosne (w takim razie dlaczego Wy też macie spore poziomy?)?

Zamiast komentować to, co osiągnęła, zamiast robić z siebie idiotów (no może przesadziłem, na tym forum to raczej normalne), lepiej przemilczcie to, bo chyba Wy - w miarę inteligentni użytkownicy - znacie ten cytat: "Mowa jest srebrem, milczenie jest złotem".

Co do linka Pana Klocka - niezłe, uświadamia, jak wiele złych decyzji popełniłem w życiu...

Co do RdB - chcesz wokół siebie szumu? Wyjdź na Maina, skasuj postać i wreszcie zacznij w pełni korzystać ze swojego życia.

Z poważaniem głęboko w...
- Kejmilo -