Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2007, 17:08   #2889
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
Mysle , ze mam cos o nich do powiedzenia wiec zaczne od skomentowania posta up : HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA!!!!!!!

Byli ludzmi bez zasad, asslikerami Triady (bo wtedy triad byla przy wladzy) , random pkerami, i abuserami ,a jak ktos zna lepiej ich historie , wie ze mam czym sie pochwalic

I mieli strasznie dobre PVP tylko ze mieli strasznego pecha bo zawsze jak padali mieli kika... ZAWSZE

Ogolnie byli nikim bez Chealino itp

kthxbye ide do pracy bb o 23
To może ja z mojej strony przedstawię kim był Ezekiel i Lamalas. Z całym szacunkiem Berger ale wiesz mało, no ale fakt może z twojej perspektywy tak to wygląda.

Więc Doom Brigade została założona przez Ezekiela i Malavano. Ezekiel zanim doszedł do Doom Brigade był w Triad (ówczesna panująca gildia). Miał on wtedy ~30 lvlu o ile mnie pamięć nie myli. Niektórzy (jak np. Berger) mówią, że byliśmy gildią asslickerami, wolna wola, po prostu mieliśmy z nimi dobre kontakty i tyle.
W zasadzie Doom Brigade było w dwóch wersjach. Pierwsza wersja była na Iridii za panowania Triady. Odeszli (albo jak niektórzy by powiedzieli zostali wyrzuceni z servera) po wojnie z Triadą (taaaak, tak to Jurek było).
Potem Doom Brigade powstało w drugiej wersji na Iridii (w między czasie było na Azurze o ile dobrze wiem). To nie było to samo Doom Brigade. Nie było większości graczy ze starego teamu i to nie było to samo.
No ale tak powracając do tematu. Lamalas Aramanio (wcześniej znany jako Arnus Peter Armanio) był jednym z czołowych osób w Doom Brigade podobnie jak Ezekiel. Ogólnie obydwóch tych graczy jest w pewnym rodzaju legendami.
Jeszcze dodając coś o DB. W przeciwieństwie do obecnych Prolacków DB była zajebiście zgraną paczką. Doszliśmy do wojny dlatego, że ktoś zabił naszego człowieka. Nie baliśmy się stracić charów, po prostu uważaliśmy to za słuszne. Oj Xandar nie brakuje ci tamtych czasów?
To tyle, mam nadzieje, że chodziarz trochę przybliżyłem tych dwóch graczy.

Ach i uwierz Berger, wielu z Brygady by Cię zjadła jak chciała za starej tibii w pojedynku 1 vs 1. Wiem co mówię .
Jeszcze dla zainteresowanych. Mogę hostnąć film (który dawno, dawno temu był tutaj wystawiony na ocenę publiczną) o Doom Brigade, zrobiony przez naszego kochanego Arnusa (Lamalasa :*).

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p
Anum jest offline   Odpowiedz z Cytatem