Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wux
Dobra wytłumaczę ci jeśli jeszcze się nie domyśliłeś  :
Twój post jest żenujący bo wypowiadasz się o rzeczach o których nie masz pojęcia ! 
|
No pewnie, bo pierwszy raz na oczy widzę napis "Tibia", nie?
Cytuj:
wypowiadasz się że podział expa jest głupim pomysłem choć nie przeczytałeś newsa do końca lub nie zrozumiałeś tekstu! Nie wiem dla czego uważasz że podział expa będzie się przyczyniał do pomagania słabszym graczom, jak dla mnie jest to dobry pomysł ponieważ bloker brał na siebie potwora zadając małe hity a sorc/pal bili sobie potwory i otrzymywali prawie wszystkie punkty expa, po za tym ta opcja wcale nie musi być aktywowana
|
I tu wychodzi brak czytania ze zrozumieniem. Wyraźnie pisałem, że MOŻE być używana do oszustw, nie że będzie TYLKO dlatego... potrafisz logicznie myśleć?
Cytuj:
Po 2 oburzasz się że dużo więcej rzeczy jest dla PACC a czego byś chciał tego że inni ludzie będą utrzymywać serwery ze swoich pieniędzy a ty będziesz miał takie same przywileje i nic nie będziesz za to płacił Powinieneś się cieszyć że w ogóle dostajesz nowe rzeczy.
|
Bla, bla... rozumiem, że PACC ma przywileje, bo serwery trzeba utrzymywać, ale powiedz mi, co FACC dostał z ostatnich upów? Nowe potwory? PACC only! Nowe tereny? Płać! Jedyne, co się dostało FACCowcom, to zmiana mechaniki samej gry. Czyli - CipSoft mocno zaniedbuje FACC. A fakt, że nie każdego na ów PACC stać (nie tylko w Polsce) też powinien coś znaczyć. Wniosek - FACC z ostatnich upów GÓWNO DOSTAŁ, podczas gdy PACC cieszy się z nowych terenów, potworów i broni. (z czego FACC dostał tylko to ostatnie, po horrendalnych cenach...) I dla wyjaśnienia - wcale NIE chcę dostać od razu dostępu do Liberty Bay, wszystkich outfitów i add-onów i potworów, ale mogliby COŚ dać, np. możliwość zdobycia add-onów do czterech podstawowych outów, dostęp do np. Tiquandy lub Ankharmun... (jak to się pisało?) Przynajmniej CZĘSC z przywilejów PACC mogłaby się graczom FACC dostać. A nie ciągle tylko PACC i PACC, a na darmowych się wypinamy...
Cytuj:
Co do tego pana który wypowiedział się jednym słowem powiem tylko bezsensowne nabijanie postów!
|
Tu się zgodzę.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to
TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)