Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2007, 20:24   #4258
Sesef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DemonstaR Pokaż post
Gruzin/Szopen
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DemonstaR Pokaż post
Piąty

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez japcok91 Pokaż post
mam nowe wiadomosci odnosnie ROMU rom zrobili bo maja listy na starych uzytkownikow romu tzn. jak sie kiedys bylo w romiu kazdy mial do kazdego passsy i jeden koles porbil listy sobie ze jak by sie mialo rospac rom to dadza cipsoftowi i deleta maja te chary ktore sie wylamia... mozna oczywiscie wykupic te listy po 1,5kk za 1 list z czego mamy 60 graczy w romie wiec sobie obliczcie jak ten koles sie wzbogaci ... nie moge wam podac nicka poniewaz bedziecie go zabijac.. a to moj dobry ziom .. i co tam jeszcze .. a openka bedzie jak rikserowi zejdzie ban ... a i koles niezle ich wtedy poprzewalal poniewaz wtedy jeszcze nie bylo r-keyow i ten koles sie dowiedizal piuerwszy i wyrobili 30 postaciom r-keya i to sa jego postacie i nie wie na ktorej grac kazda 100+ lvl ma i czesto na mc jedzie i robi mass logi na swe .. a i pamietam te stare czasu tibi 7,0 i co sie wtedy dzialo na aurea .. pieknie zero nobow takich jak axe bloker, mavoleri~ asten , a i bodzix dzieli konto se swoja dziewczyna monia.. a Lari aurea ma chara wally aura a asten ma chara movleri Jori i ruthino-knight czy jakos tak wiem to wszytko ze swoich zrodelm mam wtyki w calej tibi.. najwieksze h-lvl kupuja odemnie informacie... nie wiezycie sprawdzicie ale szkoda mi tych dizeci neo co tak naginaja tzn. o Tiboiholikus chodzi.. a i dla mnie jestscie zerem bo nie umiecie na julie zrobic mass loga jak expi na frostach .. -.- w update to sie zmieni jak zrobimi na mc z tytm kumpelm mass loga na nia to padnie na combo sd i spam z druidowego czaru.. mam nadzieje ze was dobrze poinformowalem pozdro for all xD
I się obudziłeś z ręką w gaciach.

1. Wy*******aj
2. Głupoty piedolisz
3. Za Tibia 7.0 było 8 światów do których Aurea się nie zalicza
4. To że listy ma każdy na każdego itp itd to my doskonale wiemy
5. Znowu wróciłeś ludzi w*****ać??

sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651)

Join World Community Grid today!

Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby.

Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG

Ostatnio edytowany przez Sesef - 03-12-2007 o 20:30.
Sesef jest offline   Odpowiedz z Cytatem