Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron
No pewnie, bo pierwszy raz na oczy widzę napis "Tibia", nie?
I tu wychodzi brak czytania ze zrozumieniem. Wyraźnie pisałem, że MOŻE być używana do oszustw, nie że będzie TYLKO dlatego... potrafisz logicznie myśleć?
Bla, bla... rozumiem, że PACC ma przywileje, bo serwery trzeba utrzymywać, ale powiedz mi, co FACC dostał z ostatnich upów? Nowe potwory? PACC only! Nowe tereny? Płać! Jedyne, co się dostało FACCowcom, to zmiana mechaniki samej gry. Czyli - CipSoft mocno zaniedbuje FACC. A fakt, że nie każdego na ów PACC stać (nie tylko w Polsce) też powinien coś znaczyć. Wniosek - FACC z ostatnich upów GÓWNO DOSTAŁ, podczas gdy PACC cieszy się z nowych terenów, potworów i broni. (z czego FACC dostał tylko to ostatnie, po horrendalnych cenach...) I dla wyjaśnienia - wcale NIE chcę dostać od razu dostępu do Liberty Bay, wszystkich outfitów i add-onów i potworów, ale mogliby COŚ dać, np. możliwość zdobycia add-onów do czterech podstawowych outów, dostęp do np. Tiquandy lub Ankharmun... (jak to się pisało?) Przynajmniej CZĘSC z przywilejów PACC mogłaby się graczom FACC dostać. A nie ciągle tylko PACC i PACC, a na darmowych się wypinamy...
Tu się zgodzę.
|
"O żywiołach się już wypowiadałem, (jakieś 2-3 newsy temu) a ten sharing-system... cóż, mam pewne obawy w związku z nim. Niby będzie dobrze, zaczną się opłacać hunty z kolegami, ale można tego użyć do tzw. "expienia leszczy",
czyli np. 12 lvl zaatakuje 2-3 razy GSa, zadając mu ze 20 damage, a jakiś 120 wykończy stwora - i obaj dostają tyle samo... na wielu OTSach było to testowane, na 90% z nich tak właśnie wykorzystywane..."
podkreślony teks świadczy o tym że nie zapoznałeś sie z tekstem z newsa i się wypowiadasz z oburzeniem. Dlatego napisałem że twój post jest żenujący.
"I tu wychodzi brak czytania ze zrozumieniem. Wyraźnie pisałem, że MOŻE być używana do oszustw, nie że będzie TYLKO dlatego... potrafisz logicznie myśleć?"
Nie rozumiem o jakie oszustwa ci chodzi przecież komu by się chciało np: na 40lvlu latać za 60lvlem i czekać aż on zabije ci potwora i podzielicie się expem, każdy normalny człowiek woli sobie sam poexpić bo jest szybciej. Cipsoft wie co robi zostaw to ludziom mądrzejszym od siebie.
Nie wiem dlaczego nie rozumiesz że większość rzeczy jest dla PACC. Cipsoft nie potrzebuje kasy z PACCów wyłącznie na utrzymanie serwerów bo sami chcą zarobić. Gdyby jak mówisz więcej rzeczy było dla FACC to mniej osób kupywało by PACCe a im zależy na tym żeby zatrzymać przy sobie graczy z płatnym kontem, a tak poza tym zamiast narzekać to poczytaj trochę w innych tematach co FACCe dostaną w tym upie...