Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2004, 21:11   #1
Anclen
Użytkownik Forum

Anclen's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Jaworzno

Anclen ma numer GG 5197728
Domyślny CZarodziej - przerombane

Z rooka wyszłem na 8 poziomie i postanowiłem że zostanę czarodziejem. Kolega mnie wprowadził, pokazał co i jak i wszystko było spoko aż do czasu! Raz gdy polowałem na foldzie na 9 poziomie zabił mnie jakiś gnuj pomimo że byłem z kumplem. Przeżyłem totalne załamanie szczególnie że była to moja pierwsza śmierć. Kolega pomógł mi się podnieść(kupił plecak i pożyczył kasy), ale wychodząc spod Ab od trolli(czytaj z wielkimi łupami) dwóch gości z czerwonymi czachami czaiło się na takich jak ja i ....."You are dead" . Straciłem 8h grania i już miałem zrezygnować, ale czuje że będę jeszcze wiele razy ginął
Co do czarodzieja. Teraz na mainie(Galana->Carlin)czarodzieje z niskim poziomem mają przesrane. Czekają w depo i nic nie robią albo chodzą po mieście. Ja osobiście na razie nie zapuszczam się dalej niż kanały pod Carlin z obawy przed stratą expa bo jest to mordęga. Jeżeli wytrwacie(i ja) pierwszy okres to wierzę że będzie dobrze
Anclen jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.