Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Psyholis
Olorion to co napisales jest dobre tylko szkoda ze sciagles to od innego uzytkownika tego forum ktory to napisal pierwszy w temacie o aldorze !! -.- Zmienic nicki kazdy potrafi !! Poprostu zenada xD zero szacunku dla ciebie !! niech cie bongo zabije tego ci zycze !! ;D
Neztas nie wiem czy wiesz ale za carlin robia rondo i jest zamnknieta droga na fibule wiec jest objazd przez las !! Troche dluzsza droga ale spoko trafisz !
Xenezis pytanko do Ciebie czy byles w gildi Dancing Shadows na Kyrze ?? Jezeli tak to wieli Gratz niezle peka ta robiliscie !!
Mam filmy tej gildi i naprawde fajnie sie je oglada !
aaaa i pozdro dla tych co nie moga a by chcieli !! ci co nie moga beda wiedzieli o co chodzi...
|
Tak , byłem w gildi Dancing Shadows _/ , to naprawda byla niezla paczka , chodz juz razem dlugi czas nie gramy jako gildia to nadal utrzymujemy bardzo dobry kontakt , co potwierdzil meeting w Rzeszowie (niezla Paczka Ds wpadla by wypic ze mna pare %%

)
@Feav . Gildia Dancing Shadows nigdy nie byla stworzona do walki o server ,wiec nie wiem czy ma sens porownywania (spojz na lvle)