Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2007, 01:21   #2905
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

@Anum - Skoro mowisz ,ze by mnie zjedli powiedz mi dlaczego: Ubilem Ezekiela ktory mial wyzszy lvl odemnie? Ubijalem waszych czlownkow a wy mnie ani razu? Czemu jak sie umowilem na 1 vs 1 z Ezekielem po pzcie przybiegl chealino i sesulo i mnie ubili?(honor!!) Chcialem z toba raz solo w Carlin pamietasz?
Raz zabiliscie firefsta po tym jak jego owner sie wyplacil bo chcial grac. Next dnia padl i mowiliscie ,ze to ja na nim siedzialem i "mnie zabiliscie". Sorki ale to bylo zalosne i smieszne.

Huncilem DB tylko ze wzgledu na Ezekiela ,bo wozil sie jak taczka gnoju i robil PAjak malo kto. A zawsze jak go widzialem w Depo wysylal busiaczki do Arc lol. Gadalem z waszymi guildmemberami normalnie i zawsze im pisalem ze padali przez Eze. Pamietam kolesia o nicku "Westerplatte?"

@ Xandar - To chyba bylo z Mendillem ale nie wazne, fakt powiedzialem ,ze zyskalem do ciebie zaufanie oraz ,ze nie pasujesz mi do ezekiela. I nie mowilem nigdy o tobie jako asslickerze , ani o calej gildi, mowilem tak o Eze. Bilem was bo byliscie z nim w gildi. Zawsze mozna bylo na ciebie liczyc. Wypowiedzialem sie o panach ktorych cytowal FEAV nie o tobie.
pinquey 1:20:48
Berger
pinquey 1:20:52
ale Ty powaznie wygladasz
pinquey 1:21:06
w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d
berger jest offline   Odpowiedz z Cytatem