Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2007, 11:22   #112
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wux Pokaż post
"

podkreślony teks świadczy o tym że nie zapoznałeś sie z tekstem z newsa i się wypowiadasz z oburzeniem. Dlatego napisałem że twój post jest żenujący.
Tu nie doczytałem, i co z tego? I tak napisałem, że MOŻE, nie MUSI być wykorzystany. Nie ma to jak myślenie...
Cytuj:
Nie rozumiem o jakie oszustwa ci chodzi przecież komu by się chciało np: na 40lvlu latać za 60lvlem i czekać aż on zabije ci potwora i podzielicie się expem, każdy normalny człowiek woli sobie sam poexpić bo jest szybciej. Cipsoft wie co robi zostaw to ludziom mądrzejszym od siebie.
...czyli MI, bo JA jestem najmądrzejszy! Ech, ten kompleks wyższości... poza tym nie zawsze szybciej jest samemu, wspomniany 40 knight sam hydry nie ubije, za to 60 druid i owszem. Poza tym jest taniej, bo nie musi wydawać kasy na UHy, tylko zapieprza sobie za kolegą. TAKIE oszustwa miałem na myśli, Panie Mądry.
Cytuj:
Nie wiem dlaczego nie rozumiesz że większość rzeczy jest dla PACC. Cipsoft nie potrzebuje kasy z PACCów wyłącznie na utrzymanie serwerów bo sami chcą zarobić. Gdyby jak mówisz więcej rzeczy było dla FACC to mniej osób kupywało by PACCe a im zależy na tym żeby zatrzymać przy sobie graczy z płatnym kontem, a tak poza tym zamiast narzekać to poczytaj trochę w innych tematach co FACCe dostaną w tym upie...
Tak tak. Kilka run ma zadośćuczynić wszystkie tereny, potwory i czary dla PACC, nie? Weź się schowaj... i poczytaj co pisałem. NIE CHCĘ K**WA WSZYSTKIEGO, TYLKO CZĘŚĆ Z CAŁOŚCI! Bo pomyśl, PO CH** graczom darmowym np. Mino Leathery? Żeby sprzedawać za psie pieniądze paru ciołkom z PACC? A mogliby sami je wykorzystać do BP Addonu, gdyby CipSoft zezwolił im je uzyskać. A expowiska - darmowe są pełne kretynów, PACCowe też, ale są w cholerę większe i bardziej opłacalne. Po prostu przestaje się powoli z FACCem grać. A to właśnie taki FACCowiec kupuje płatne konto, nie? Więc, wszystkie mózgi, które myślą, że CipSoftowi opłaca się tylko PACC, powiedzcie mi - KTO K**WA KUPI TEN PACC, JEŚLI FACCOWCÓW ZABRAKNIE? Admini serwerów?
@2 up
A kiedyś Tibia była całkiem darmowa i nikt nie narzekał na PACC. (bo go nie było) Potem weszły płatne konta i było dobrze, bo płacił, kto chciał i grał gdzie chciał. A teraz - takiego wała. PACC only! Wszystkie update głównie dla PACC, (dwa ostatnie właściwie TYLKO dla nich) opłacalne expowiska - PACC, dobre itemy - PACC, czary - PACC... czekamy tylko, aż zabronią FACCowcom robienia SD. Co pewnie niedługo nastąpi...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Patrickus
Poza tym jak dadzą trochę (podkreślam: trochę) więcej dla FACC to się wielu osobom gra spodoba, zostaną dłużej i może kupią PACCa, więc wg mnie wyjdzie prawie na to samo.
Popieram. I popieram także tekst wycięty.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)

Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 04-12-2007 o 11:23.
Dark Alphadron jest offline