Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lumineros
@don
z tego co napisałeś w ostatnich słowach wnioskuje że wiesz KIEDY będzie update???
daj foto EVENA pls dam ci 10k jak sie ban skończy plx
|
AsuhAUshauisuaiasuh wiesz w ogole co to jest L2?

widac, ze nie wiesz

Nasz Donek sie podnieca ze mnie zabil (pkpk!!111), bo ma o wiele silniejsza postac, a do tego dochodzi wieksze doswiadczenie w tej grze

Do tego zadal mi hita za 1337 (eful), a mi bylo szkoda uzyc HP wiec zostalo mi 100~ hp, no to hit za 100 moze zadac swoim najslabszym czarem i to bez bssc. To nie tibia ze 30 lvl potrafi rozwalic 70~ lvla

w L2 wielka roznice robi nawet 5 lvli przewagi nad druga postacia, do tego dochodzi umiejetnosc zadawania odpowiednich czarow, a nie jak w pixelkach F2 sd F1 uh i tak lecimy przez 15 minut dopoki sie zapasy nie skoncza. To jest jasne ze moim charem (aktualnie 39 lvl) nie mam szans zabic chara dona (48 lvl) bo jestem od niego praktycznie na hita

(nie mowie o sytuacji jak wejdzie krytyczny hit

). omg ale ty zalosny jestes

male porownanie: najsilniejszym czarem jakim mam + bssd zadam mu hit MOZE (!) 300, on bez najmniejszego problemu mi zada hit 1200, do tego dochodzi oczywiscie rzucony czar na mnie "sleep" czy jaki on tam ma a wtedy jajeczko moge zrobic przez cenyych kilka sekund i on mnie moze pocwiartowac na drobne kawalki uzywajac drain'a (nalezy wspmniec o tym ze on ma wiecej hp/mp i cp

)
aha bym zapomnial - L2 - Lineage 2

na tyle koniec na ten temat z mojej strony. Nie bede porownywal tibii do L2 bo to jakby porownac zapalke do latarni