@etan marth
"keal me plx" - w ten sposob na pewno nie mowilem haha, moze chcailem zebyscie mnie zabili i mowilem to szczerze, nie w sensie "nie zabijecie mnie nooby". Zabilsicie mnie z mojej winy, bo uslyszalem "rush" na vent co zawsze jest dla mnie rozkazem do samobojstwa, bylo fajnie
@corso
Serio tam jest "kiedy my zeyjemy" a nie "poki my zyjemy" ????? ale dziura LOL
@jez
Dzieki wzajemne
@amyks
Mam nadzieje ze stanie sie cos, zeby byla taka szansa, mam wieksze ambicje niz bicie sie z kh. Bez urazy chlopaki ale chyba nie zaprzeczycie ze daleko Wam do "zgrania"
@gold
Jestem inny? W jakim sensie...? Wtedy nie znalem kh, wtedy nie mowielm ze bede zawsze przeciwko nim, jak ich poznalem i mialem powod zeby zneinawidzic, to powiedizalem ze zawsze przeciwko nim bede i nie zmienie zdania, chyba ze GiPO mnie o to poprosi, bo przysiegalem tez lojalnosc do GiPO, a to juz wyzsza sprawa =)
@whoos
Nie mam sie czym chwalic, racja, tak jak 90% innych knightow. NIe to ze sie tlumacze ze wszyscy boca to ja tez, ale to niestety prawda, gdyby nie fakt ze bez bota bym calkiem byl odstawiony daleko w tyl, to bym nie bocil =)
A co do "bd gorze od kh". DLa ludzi ktorzy zostali wyrzuceni z serva przez dana gildie, zawsze ta gildia jest najgorsza, to naturalne. Jak w rlu widzielisice kiedys opozycje, ktora mowila same dobre rzeczy o partiach ktore sa w rzadzie? Bo ja nie... Jak ja bylem hunted to tez narzekalem na kh nawet jak nie gralem, zeby tylko szargac Wam opinie, to jest naturalne wiec nie spodziewam sie, zeby lduzei co sa hunted rpzez nas mowili "teraz na servie jest dobrze, nie ma pa, kh bylo gorsze"
/Wezu