Demonic Arts

Krotki opis: Uwaga! Na wstepie mowie ze fake nie bedzie na podstawie zadnej ksiazki, anime, filmu, mangi, hentaji xD ani zadnej gry. Fake tez nie jest robiony w OTS ME (niektore osoby mnie o to posadzaly co potem okazalo sie nie prawda). Po trzecie fake nie bedzie o super hero ani evul vs dobro (zreszta kazdy fake jest praktycznie o walce dobra ze zlem, choc w moim fakeu nie bedzie pokazane to tak w prost ze jest jedna armia vs druga).
O czym bedzie fake: Hmmm... ciezko powiedziec. Wiec fake bedzie opowiadal o elitarnych wojownikach (samurajach), ktorzy sa zwani Bezimiennymi. Wiekszosc z nich to pol-demony. Niestety ale sa tez osobnicy ktorzy sa w pelni demonami. Obie te gropy dzialaly kiedys razem. Ludzie ich tepili i ignorowali z powodu ich mocy i osobowosci. Bezimiennych i Demonow mazeniem bylo zyc jak normalni ludzie, chcieli byc akceptowani i musieli zyc w ukryciu. Po dlugim czasei ich przywudca przeklol ludzi i stworzyl swoj plan dzialania. Nie bylo juz szacunku dla ludzi, demony sialy zlo i zniszczenie. Nieliczna gropka pol-demonow odeszla. Stwierdzila ze nie beda brac przykladu z ich przywudcy. Nastaly ciezkie lata. Ludzie uciekali w panice a Demoni i Bezimienni toczyli walke o wollnosc ludzi. Walka skonczyla sie bez roztrzygniecia. Minely dlugie lata i demony ucichly, nastal pokuj w krainie Izaldar. Jednak wszystko sie zmieni lada moment...
Kogo potzrebuje:
I Bezimienny [Matixek007]
II Bezimienny [x]
III Bezimienny [x] (jest to kobieta, out juz mam)
VI Bezimienny [Suhayl]
Alchemika [x] (out tez jest)
3 Demonow [x][x][x]
Jak powinno wygladac zgloszenie:
Nick: (musi byc japonski)
Outfit: (musi pasowac do bohatera na ktorego sie zglosiles)
Kim chcesz byc: (Bezimienny, Alchemik etc)
Krotka Historia i w tym cechy charakteru.
Uwaga! Na outy czekam do piatku i wszystkie zgloszenia. Jesli zglaszasz sie na Bezimiennego to daj out ktory bedzie w kimonie albo fajnym stroju ktory bedzie pasowal.
Z rekrutacja to narazie wszystko. Dalem tylko czesc bohaterow. W miare rozwijania sie akcji bede dawal wiecej ludzi do fakeu.
Zapraszam do rekrutacji. Pzdr for all.
Btw.
Tak wiem logo szajskie i wogule. A z tym opisem to troche sie rozpisalem xD