Cytuj:
W tej chwili ta walka skonczy sie tak samo, poniewaz taki rycerz na 49 lvl w chwili obecnej leczy sie co 2 sekundy za 250-260 (sila leczenia po update jest prawie taka sama wiec), do tego FE przeciez po update nie beda spamowac
|
49 kina leczy sobie UH'em conajmniej 275hp.
Mam wątpliwości co do tego, że exhaust jest 2s na leczenie. Wydaje mi się, że mniejszy (1-1,5s)
Po upie będzie się leczył 200hp na turę, więc będzie to sporo mniej, chociaż opłacalniej. Niby FE nie wali już combo, ale wystarczy że wyskoczy na niego 2 casterów 30 mlvl i już na turę zabiorą mu więcej niż może wyleczyć.
Cytuj:
Taki druid na 350 lvl wcale sie nie bedzie leczyl do pelna kazdym UHem... jesli wzor na leczenie po update bedzie taki sam jak teraz na czary ofensywne to druid na 350 lvl z 85 mlvl bedzie sie leczyl za: 1150hp... dla porownania rycerz na 350 lvl moze sie uleczyc 2 razy fluidem za 1200.
|
Prawda. Dla 100 lvla jest jeszcze lepiej, chociaż z drugiej strony caster zawsze uleczy się na full e-vitą (nawet na 150 lvlu). Jednak ważna jest też opłacalność.
E-vita 160 many -> 1,6 mfa -> 80gp
GHP 250gp i do tego słabiej leczy od e-vity.
Cytuj:
to tak jak bys we wszystkich autobusach miejskich postanowil zrobic pierwszy stopien na wysokosci 1,2m
|
To tak, jakbyś budował sufit 1,9m od podłogi, bo Ci którzy się nie zmieszczą w takim domu, to margines.
Zrobiliby od 150 lvla Ultra Health Potion dający 1k hp za 400gp.
(jakiś lepszy mf też)
Cytuj:
ze zeby paladyna oplacalo sie uzywac boltow to trzeba by calkiem sile wloczni skopac, w ten sposob teraz wlocznie wciaz beda dobra alternatywa na niektore potwory, ale bedzie tez grupa potworow ktore bedzie trzeba polowac uzywajac luku/kuszy
|
W jaki sposób?
Jeżeli oglądam filmy, gdzie ~100lvl pal leje nightmare w zwarciu z e-spearów, i wali mocniej od kiny i jest dużo opłacalniej, bo ma e-vitę, to wydaje mi się, że zmniejszenie zasięgu nic nie da.
Cytuj:
Duza zmiana dla czarujacych jest dystansowy vis... ale zeby nie bylo za dobrze to po tym update vis moze i bedzie bil z dystansu, ale bedzie tez o polowe wolniejszy niz teraz
|
Skopali Ci druida. Już nie będzie zawodów dmg na turę.
Cytuj:
tyle ze dzieki temu ze potwory nie robia cambo otwozy sie duzo innych expowisk
|
Znowu casterzy będą oblegać smoki.
Cytuj:
W mojej opini zamiana bolt + SD sprzed update i pb/wlocznia + exori con po update wychodzi na kozysc paladynow.
|
Według mnie jest dużo opłacalniej, ale dmg całego combo jest mniejszy.